Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKO VRIJEME

Led okovao Vukovar - građani preko obuće navukli čarape

poledica
Arhivska fotografija
02.02.2014.
u 11:04

Prometnice i staze za pješake postale su ledene staze

Tko od građana Vukovara ovoga dopodneva ne mora radi prijeke potrebe izlaziti van iz svojih toplih obiteljskih domova neka ostane u kućama i stanovima. Naime, tijekom noći prometnice i staze za pješake na području grada, kao i sela u Podunavlju, bukvalno su postale ledene staze kojima je gotovo nemoguće kretati se.

Tome je doprinijelo topljenje snijega ali i jak hladni vjetar koji otopljeni snijeg odmah smrzava na tlu.

Građani se snalaze kako znaju i umiju tako da se mogu vidjeti i oni koji su preko obuće navukli i čarape kako bi se manje klizali. Jutros su automobili parkirani vani osvanuli okovani ledom pa je i prije paljenja limenih ljubimaca prvo neophodno osloboditi ih od leda. Glavnim prometnicama se može voziti, ali uz pojačani oprez, dok je neke sporedne prometnice trenutno najbolje izbjegavati zbog leda na njima.

>> Na Sljemenu izletjela ralica, zatvorena Sljemenska cesta

>> Zbog ledene kiše zaustavljeni vlakovi, putnici prenoćili u vatrogasnom domu

Komentara 6

DH
dalibor.hren
11:51 02.02.2014.

Bravo Vukovarci, a sad kad se policiji skliže, udri po čirilici...

PO
ponavljac
12:10 02.02.2014.

Ovo je prilika da vidimo koliko su ljudi u "provincijama" inteligentniji pa i obrazovaniji od onih iz metropola : Zagreb, Split i sličnih. Koliko vidim nitko ne plaće, nitko ne proziva gradonačelnika za led , nego se snalaze . Zamislimo ovaj slučaj u zagrebu , Splitu ili Rijeci koji bi to plač i jauk bio, koji napadai , kako se smije dozvoliti da oni sa diplomama i doktoratima ničega moraju hodati po ledu , koliko bi samo tužbi bilo , jer poznato da te sredine imaju dosta i novca i vremena za tužakanja po sudovima, koji su im u krvi

FT
ftahi
12:44 02.02.2014.

prića s čarapama je utopija, pa nisu svi Vukovarci čarapani, obuću im je dao uništeni kombinat Borovo..lol .,.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije