Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznati prevaranti

Lažno se predstavili kao policajci i pokrali Baranjku

policija
Jurica Galoić/Pixsell
15.08.2014.
u 12:54

Baranjka im je predala nekoliko desetaka tisuća kuna, nakon čega se lažni dvojac udaljio.

Lažno su se predstavile dvije osobe kao policajci 68-godišnjakinji u  mjestu Draž u Baranji i u četvrtak ušle u njezinu kuću.

Od vlasnice su  zatražili da im preda novac kako bi evidentirali serijske brojeve  novčanica. Baranjka im je predala nekoliko desetaka tisuća kuna, nakon  čega se lažni dvojac udaljio.

Policija traga za nepoznatim prevarantima  te upozorava građane, posebice starije životne dobi, da nepoznate osobe  ne puštaju u svoje domove. Savjetuju, također, da na uvid traže službenu iskaznicu, ako se predstavi kao službena osoba koja im je to dužna i  dati na uvid.

>> Na kupalištu uz Dravu ukrao sportsku torbu, novčanik i mobitel

Komentara 1

MX
Mister X
17:53 15.08.2014.

Kako znaju to da su policajci bili lažni..?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije