Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe

'Lažna zelena stranka ukrala nam je ime'

Bernard Ivčić
Anto Magzan/Pixsell
29.10.2015.
u 19:00

Stranka Zeleni forum nije ni objavila svoj “zeleni” program, istaknuo je Bernard Ivčić uime udruge Zelenog foruma

Lažna zelena stranka, koja je odmah po osnivanju sklopila koalicijski sporazum sa strankama Radimira Čačića i Ive Josipovića, ukrala je ime od Zelenog foruma, najveće mreže okolišnih udruga u Hrvatskoj koja se već 17 godina kontinuirano bavi zaštitom okoliša, priopćila je u četvrtak mreža nevladinih udruga Zeleni forum.

“Zeleni forum, mreža 44 nevladine udruge za zaštitu okoliša iz cijele Hrvatske, ukazuje na pojavu nove lažne zelene stranke, osnovane samo 38 dana prije parlamentarnih izbora”, stoji u priopćenju.

Stranka Zeleni forum nema web stranicu, njeni predstavnici javno ne istupaju niti zagovaraju neku specifičnu politiku, a nije ni objavila svoj “zeleni” ili bilo kakav drugi program. Pritom je ukrala naziv od najveće mreže okolišnih udruga u Hrvatskoj koja se već 17 godina kontinuirano bavi zaštitom okoliša, istaknuo je uime Zelenog foruma predsjednik Zelene akcije Bernard Ivčić.

>>'Nezamislivo mi je da moja stranka bude u istoj koaliciji s Glavaševim HDSSB-om'

>>Josipović: Možda uopće nema rasta i mi moramo bolje i drukčije

Komentara 1

BK
branko-kockica
19:06 29.10.2015.

Pa ukradite vi Čačiću nešto. Vozačku dozvolu, na primjer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije