Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUG UPLATIO NOVAC

Lažirala vlastitu otmicu i tražila otkupninu, policija ju je uhvatila zbog igre na sreću

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
27.10.2021.
u 16:33

Njezin je suprug otmicu prijavio policiji nakon što je primao poruke u kojima je pisalo što mora učiniti kako bi osigurao njezinu slobodu

Žena (47) iz Španjolske lažirala je vlastitu otmicu te upotrebila dio otkupnine kako bi igrala bingo. Otkupninu od 5000 funti, odnosno od oko 44.500 kuna, uplatio je njezin prestravljeni suprug. 

Njezin je suprug otmicu prijavio policiji nakon što je primao poruke u kojima je pisalo što mora učiniti kako bi osigurao njezinu slobodu, piše Mirror

Mobilizirana je jedinica za otmice kako bi je spasila, no brzo je otkriveno kako su tvrdnje lažne. To je otkriveno pomoću snimke koju je imala katalonska policija, a koje prikazuju 47-godišnjakinju kako podiže novac te odlazi u bingo dvoranu kako bi ga potrošila.

Pronađena je u kockarnici u Badaloni, nedaleko Barcelone, te je uhićena usred igre. Sudac ju je pustio uz jamčevinu, no u tijeku je kaznena istraga. 

VIDEO Muškarac u Puli pokušao namamiti dječaka u auto: Ponudio mu bombone i da pogleda psiće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije