Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LANČANI SUDAR

Tragedija kod Stankovaca: Poginuo 50-godišnjak, troje ozlijeđeno

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u Stankovcima
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/8
19.08.2019.
u 15:06

U prometnoj nesreći su najmanje tri osobe ozlijeđene dok je 50-godišnji muškarac na mjestu smrtno stradao. Troje ozlijeđenih prevezeno je u šibensku bolnicu

Danas u 11.05 sati u Stankovcima (Industrijska zona) dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo više vozila.

Prema trenutačnim informacijama, prometna nesreća se dogodila na križanju cesta D 27 i D 59, a u nesreći su sudjelovala tri vozila, kamion (ZG) i dva osobna vozila  (DA i SL) registarskih oznaka. U prometnoj nesreći su najmanje tri osobe ozlijeđene dok je 50-godišnji muškarac na mjestu smrtno stradao. Troje ozlijeđenih prevezeno je u šibensku bolnicu.

- Od 11,30 sati na navedenim dionicama promet je u potpunosti obustavljen, a na mjestu događaja se provodi očevid kojim rukovodi nadležni državni odvjetnik -  navela je glasnogovornica PU Zadarske Ivana Grbin.

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar future Gohan
future Gohan
13:53 19.08.2019.

Zg registracija... sve jasno...

Avatar ucjena
ucjena
05:43 20.08.2019.

Nesta nejasno? tri tjedna i vise pise ove godine 19 manje poginulih na cestama, samo unazad tjedan i pol, 14 pa kako da to zbrojim?

ZO
Zooltan
13:45 19.08.2019.

Koliko bi tek bilo mrtvih da nisu povećali kazne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije