Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan Hrvatskog sabora

L. Bebić: Želim vam uspjeh na izborima za sedmi saziv Sabora

luka bebić (1)
Pixsell
27.05.2011.
u 14:00

Luka Bebić, Vladimir Šeks i Željko Jovanović jedini su, od svih sadašnjih zastupnika Sabora, bili zastupnici i prvog saziva

Želim vam uspješan rad i uspješnu i ovu i iduću godinu te vam u idućim mjesecima, kada budu izbori za novi, sedmi saziv Sabora, svima želim mnogo uspjeha – ma što to značilo – poručio je predsjednik Sabora Luka Bebić zastupnicima prigodom obilježavanja dana Sabora RH 30. svibnja.

Pritom se prisjetio kada je na taj datum 1990. konstituiran prvi izabrani višestranački Sabor. Prisjetio se donošenja Božićnog ustava, ali i referenduma od 19. svibnja 1991. na temelju kojeg je donesena odluka o samostalnosti RH.

Na kraju svečanosti predsjednik Sabora Luka Bebić, potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks i predsjednik Antikorupcijskog vijeća Željeko Jovanović zajednički su se fotografirali ispred slike "Proglašenje Ustava" koja dominira dvoranom Ante Starčević.

Razlog zajedničkoj fotografiji leži u tome što su njih trojica, od svih sadašnjih zastupnika, jedini bili zastupnici i prvog saziva Sabora. Bebić je tada bio u Vijeću općina, Jovanović u Vijeću udruženog rada, a Šeks u Društveno-političkom vijeću tadašnjeg Sabora.

Ključne riječi

Komentara 3

PR
prekaljeni
10:26 29.05.2011.

Hvala kur.u ode jos jedan udbas.

SA
saad
11:12 28.05.2011.

Hvala Bogu da ovaj clan SKJ odlazi,kad odju i ostali clanovi biti ce bolje uHrvatskoj.

LJ
ljuti
09:45 30.05.2011.

ČESTITAM VAM DAN DRŽAVNOSTI GOSPODO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije