Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIT ĆE JOŠ POKUŠAJA RUŠENJA'

Kuščević: Tragikomično je da je moj odlazak, zapravo, njihov neuspjeh

Lovro Kuščević
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
08.07.2019.
u 21:40

Bit će tu još pokušaja rušenja, sve dok se ne dođe do otoka Krka - znakovito je rekao Kuščević odbijajući dalje pojasniti kontekst otoka Krka. Kada se zna da se na tom otoku gradi LNG terminal, što je američki interes kojem se protive Rusi, moglo bi se zaključiti da je bivši ministar aludirao na ruske interese

U razgovoru za Večernji list nakon danas objavljene ostavke na mjesto ministra uprave i političkog tajnika HDZ-a Lovro Kuščević je poručio da se protiv njega urotila čitava ljevica, a priključila joj se interesna skupina koju okuplja Željka Markić.

- Tragikomično je da je moj odlazak, zapravo, njihov neuspjeh jer je spriječio ono što i jedni i drugi žele, a to je destabilizacija Vlade i prijevremeni izbori. Vjerujem da te skupine, ma kako one sebe nazivale, neće stati na bračkom ministru. Bit će tu još pokušaja rušenja, sve dok se ne dođe do otoka Krka - znakovito je rekao Kuščević odbijajući dalje pojasniti kontekst otoka Krka. Kada se zna da se na tom otoku gradi LNG terminal, što je američki interes kojem se protive Rusi, moglo bi se zaključiti da je bivši ministar aludirao na ruske interese

Kuščević nam je rekao kako je premijeru od prvog dana afere s prenamjenama zemljišta i ostalim biznisima na kojima se bivši ministar obogatio, rekao da "samo nek kaže i on će dati ostavku". 

- Nikad nisam patio od titula i fotelja, jednakim žarom i elanom nastavit ću raditi u Saboru, ali i kao općinski i županijski vijećnik - rekao je Kuščević dodajući da ne žali što je gorljivo branio odluke Vlade i Plenkovića po pitanju Istanbulske, referenduma itd. Sve je radio, nastavio je, u skladu s uvjerenjima i zakonima, a i dalje tvrdi da su razne afere s prenamjenama zemljišta  o kojima su mediji argumentirano pisali - fabricirane. Plenković je poručio da je, s obzirom na sve okolnosti, procijenjeno da se čini velik šteta Kuščeviću, ali i Vladi i HDZ-u te da to više nije imalo smisla. 

Komentara 106

Avatar HajdukLika
HajdukLika
23:57 08.07.2019.

I što sad, dragi huškači? Sve je isto, samo njega (Kuščevića) više nema. Što se s time postiglo? A? Tempirane iskonstruirane “afere” digle raju na noge, a raji opet isto. Dok joj se ne baci nova kost. I tako u nedogled.

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
02:02 09.07.2019.

Kada slijedi rješenje za pijanu ministricu koja bez vozačke gazi djecu po ulici i za ministra koji ima roštilj od 250m2?

TH
theo
21:51 08.07.2019.

lopina je bilo i uvijek će biti, više me brine to da tako puno ljudi podržava taj lopoluk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije