Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moguće da je bakterija

Kupio tri kilograma vratine u Puli: Kada je zarezao meso, prisjelo mu je

Foto: YouTube/Regional Express - Nezavisni Istarski Portal
04.06.2018.
u 15:53

Meso je bacio, a fotografije pokazao mesaru koji mu također nije znao reći o čemu se radi. Nije htio odati o kojem se trgovačkom lancu radi

Puljanin Dean Buić u nedjelju se spremao napraviti ručak, a na meniju je trebala biti vratina koju je kupio u jednom pulskom trgovačkom centru. Peka je bila spremna za tri kilograma mesa, a prije toga ju je htio začiniti. Zarezao je nož u meso dočekao ga je neugodan prizor koji mu je odbio svaku pomisao na nedjeljni ručak.

- Prizor je bio odvratan i sve mi je prisjelo', rekao je Buić Glasu Istre prisjetivši se ljigave sluzi bez mirisa koja je krenula curiti iz mesa. 

Meso je bacio, a fotografije pokazao mesaru koji mu također nije znao reći o čemu se radi. Nije htio odati o kojem se trgovačkom lancu radi.

- Pričekat ću da vidim što će oni odgovoriti jer prizor je stvarno bio odvratan', rekao je. 

- Sada mi je žao što ga nisam poslao na analizu jer ovako nešto još nisam vidio. To se svakome moglo dogoditi. Sve čini da je meso vjerojatno bilo zaraženo nekom bakterijom', zaključio je Buić.

Komentara 43

DH
dalibor.hren
17:44 04.06.2018.

Zašto je a) bacio meso, b) krije ime trgovačkog centra? Želi li da netko možda oboli ili umre???

CV
cvikcange
16:58 04.06.2018.

Pa da. To ono meso po 19.99kn/kg. Ne bi to otišlo u lokalnu mesnicu po kvalitetno meso. Kako vam se ne gade takvi lanci? Kako vam se ne gadi to slatko meso puno steroida, antibiotika? Nikad nećete naučiti

ST
Stijena001
17:02 04.06.2018.

A zasto kriti ime trg. lanca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije