Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO IZNENAĐENJE

Kupio kauč na kućnoj rasprodaji pa u čudu gledao što je u njemu pronašao

kauč
Pixabay
11.11.2021.
u 00:05

Prilikom čišćenja kauča, kupac je u njemu pronašao zlatnu polugu. Bila je zamotana u vreći unutar kauča, priopćila je austrijska policija

Zlatnu polugu vrijednu oko 48.000 tisuća eura u rabljenom kauču preminule pokojnice pronašao je jedan Austrijanac.

Kako je policija priopćila, muškarac je na kućnoj rasprodaji kupio polovni kauč koji je, kao i ostali predmeti koje je koristila preminula, iznesen na prodaju nakon njezine smrti, piše Fenix magazin. 

Nakon kupnje, utovario ga je i dovezao doma. Kada ga je odlučio očistiti, doživio je ogromno iznenađenje.

- Prilikom čišćenja kauča, kupac je u njemu pronašao zlatnu polugu. Bila je zamotana u vreći unutar kauča – rekao je glasnogovornik policije. 

Nakon što je sve prijavio policiji, policija mu je, nakon istrage, priopćila kako se poluga ne može unovčiti u banci zbog nedostatka certifikata.

- Osim toga kućni buvljak je organiziran nakon smrti vlasnice kuće. Zbog toga bi zlatnu polugu mogao dobiti nasljednik pokojnice, a kupac može zadržati ono što je kupio, tj. kauč - navela je policija u svom priopćenju.

Austrijaska policija još istražuje kako se zlatna poluga našla u kauču pokojnice.

Ključne riječi

Komentara 6

OC
OCB
07:11 11.11.2021.

Što se tu ima istraživati, kako se tu našla poluga? Pa pokojnica ju je skrila na sigurno. Što ju je trebala držati u staklenom dijelu vitrine u dnevnom boravku?

OL
OlujnoVrijeme
00:53 11.11.2021.

Sas si sigurno misli kako drugi put kada nade zlatnu polugu u nekakvom namjestaju nece prijaviti policiji

Avatar bradaZG
bradaZG
07:43 11.11.2021.

Pa koji intelektualac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije