Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregovori oko suradnje

Kupci uočili neobične deklaracije: U Kauflandu Podravkina rajčica namijenjena Ukrajini?

18.09.2023.
u 20:48

Podravka je još u travnju prekinula isporuku proizvoda Kauflandu s obzirom da nije postignut obostrano prihvatljiv dogovor o uvjetima suradnje

Komentara 18

ZJ
Zjako
21:36 18.09.2023.

Iz Černobila s ljubavlju , kad smo svoje uništili. Smješni su mi ovi što misle da se njih ne tiče Slavonija i Jadran... . Što mislite di se protura nekontrolirano ? U uređenim zemljama ili kid nas? Samo vi gledajtete i budite ravnodušni...

GE
geler203
07:26 19.09.2023.

Ponavlja se Price & Cutters iz devedesetih kada je u tijeku rata, izbjeglica i gladi navedeni prodavao u svom centru proizvode iz donacija i to po "povoljnim" cijenama. Povijest se ponavlja.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:06 19.09.2023.

Nista cudno. Npr u ducanima u Novoj Gradisci 1991 na prodaji su bile iste konzerve koje smo mi trebali dobivati dnevno, ali poslije 2 ili 3 dana su prestale dolaziti. Pa smo zavrsili na Gavrilovic pasteti, sto I nije bila losa opcija. Uz to kaj smo bili u Slavoniji gdje je u jesen I zimu hrane u izobilju. Dakle kak god okreces, netko bu nasel nacina da izvuce lovu. Ocito se to desava I danas, a Novi milioneri za par godina pricat ce price da su zaradili na wc papiru. Rat kao rat, jedni ginu, drugi zaradjuju. I juga je bila korumpirana, ali prema Ukrajini je segrt Hlapic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije