Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE GODINE ČEKAO DA IZAĐE

Krvna osveta u BiH: Mladić (26) ubio ubojicu svog brata

BiH policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
05.06.2023.
u 13:28

U nedjelju u večernjim satima na ulici u središtu Velike Kladuše ubijen je Asmir Halilagić (37) koji je u taj grad došao na privremeni dopust, što mu ga je odobrila uprava zatvora u Zenici. On je tamo služio kaznu zbog ubojstva koje je počinio 2021. godine.

Mlađi muškarac ubijen je u Velikoj Kladuši u sjeverozapadnoj Bosni, a dostupne informacije koje prenose lokalni mediji upućuju na to da je likvidiran kao žrtva krvne osvete, običaja koji još nije iskorijenjen, posebice u ruralnim dijelovima te zemlje. U nedjelju u večernjim satima na ulici u središtu Velike Kladuše ubijen je Asmir Halilagić (37) koji je u taj grad došao na privremeni dopust, što mu ga je odobrila uprava zatvora u Zenici. On je tamo služio kaznu zbog ubojstva koje je počinio 2021. godine.

VEZANI ČLANCI:

Ispostavilo se kako je počinitelj ubojstva Izet Grahović (26), čijeg je brata Hasana (28) Halilagić ranije ubio tijekom svađe.

Izet Grahović, kako navode mediji pozivajući se na policijske izvore, u Halilagića je pucao iz automobila i u njega ispalio više metaka, a sve upućuje na to da je ubojstvo pozorno planirao. Bahrudin Dželalagić, glasnogovornik policije Unsko-sanske županije, kazao je banjolučkim "Nezavisnim novinama" kako je sumnjičeni za ubojstvo mirno čekao dolazak policijske ophodnje i predao oružje kojim je počinio ubojstvo.

Mediji navode kako je Grahović bio miran i povučen čovjek bez dosjea u policiji.

Video: Vlasnik iskopao psu grob i planirao ga ubiti: 'Bio je sladak dok je bio mal, sad više nije'

Komentara 24

MI
mirkkk
14:03 05.06.2023.

Ovo nije krvna osveta... Krvna osveta bi bila da mu je ubio bilo kojeg člana obitelji.

DR
Draconic5
14:32 05.06.2023.

Dvadeset prve počinio ubojstvo, dvadesttreće već šeće gradom, na dopustu...izgleda da više neće.

LA
larala
14:57 05.06.2023.

Nije ovo nikakva krvna osveta već jedan kriminalac koji ubija nedužne ljude manje. Po pisanju BiH tiska, ubijeni ima poduži dosje za razliku od dečka koji ga je ubio i pravo je pitanje kakvo je to "pravosuđe" koje pušta nakonn godinu dana ubojice na slobodan vikend zbog dobrog vladanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije