Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvanredne linije

Kroz splitsku trajektnu luku danas će proći oko 30 tisuća putnika

trajekt
Arhiva VL
17.07.2010.
u 14:53

Uz 14 redovnih, do 13 sati, zbog velikog broja putnika i automobila, Jadrolinija je uvela i dvije izvanredne trajektne linije za Brač te veći trajekt za Vis.

 SPLIT - Ovaj vikend u splitskoj trajektnoj luci zasigurno će obilježiti špicu ovogodišnje turističke sezone, jer je puno "jači" od prošlog, naglašava Ante Mrvica, koordinator III Plovnog područja Jadrolinije.

Od ranog jutra Zvonimirovom ulicom do splitske gradske luke vozilo se usporeno. Svi su htjeli na srednjodalmatinske otoke. Uz 14 redovnih, do 13 sati, zbog velikog broja putnika i automobila, Jadrolinija je uvela i dvije izvanredne trajektne linije za Supetar na Braču. Zabilježene su i velike gužve za Vis pa je umjesto trajekta Petar Hektorović za Vis isplovio puno veći Tin Ujević.

Kroz splitsku trajektnu luku tijekom subote proći će, procjenjuju u Jadroliniji, oko 30 tisuća putnika i oko pet tisuća vozila, u oba smjera.

Gužve su i u Zračnoj luci Resnik u Kaštelima, no zračni promet odvija se normalno. Samo danas očekuje se 101 komercijalni i desetak privatnih zrakoplova. Kroz aerodrom će proći oko 20 tisuća putnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije