Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peđa Grbin:

'Dio HNS-ovaca spreman je zbog vlasti žrtvovati stranku'

Predrag Štromar
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
08.06.2017.
u 09:16

"Dio naših dojučerašnjih kolega iz HNS-a tvrdi da će Hrvatsku spasiti od HDZ-a time što će HDZ održati na vlasti", napisao je Grbin na Facebooku.

Saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin usporedio je retoriku Mosta prije godinu danas s retorikom dijela HNS-ovaca nakon jučerašnje odluke Središnjeg odbora da krenu u pregovore o koaliciji s HDZ-om

"Prije godinu dana Most je hrvatskoj javnosti govorio da ju spašava od Tomislava Karamarka, iako je upravo taj Most doveo Karamarka na vlast. Na isti način danas dio naših dojučerašnjih kolega iz HNS-a tvrdi da će Hrvatsku spasiti od HDZ-a time što će HDZ održati na vlasti", napisao je Grbin na Facebooku

Grbin smatra tragičnim činjenicu da je dio HNS-ovaca "očito spreman žrtvovati svoju stranku i ostatak političkog kredibiliteta samo kako bi se održali pri vlasti".

 "Ako misle da će spasiti kurikularnu reformu koalirajući s onima koji su je zaustavili, ako misle da će spasiti ekonomiju koalirajući s onima koji su je upropastili i ako misle da će spasiti slobodu govora koalirajući s onima koji su je gušili, onda to mogu nazvati samo - glupim", zaključio je Grbin. 

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE.

 

Komentara 5

ZD
zdepar
14:38 08.06.2017.

peđa ti si žrtvovao hrvatsku za bezrazložnu samopromociju ili je to nastavak prekinutog kontinuiteta uništavanja svega hrvatskog

DU
Deleted user
09:28 08.06.2017.

Ajde pedja ne kmeci, Svi ste vi jedan veliki politicki bordel...

Avatar burgos1948
burgos1948
10:38 08.06.2017.

Ma svi bi oni žrtvovali i vlastitu mater , za samo 5 min. vlasti . A da ne govorimo o dobroj lovi koja obilno curi u đepove bez dna .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije