Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oštetili ljekarnu za 30 eura

Krivotvorenim liječničkim receptima pokušavali podići lijekove

Lijekovi
Sanjin Strukic/PIXSELL
06.03.2023.
u 11:41

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su u četvrtak, 2. ožujka u jednoj ljekarni na području Petrinje i u tri ljekarne području Siska pokušali podići lijekove krivotvorenim liječničkim receptima. Temeljem naloga suda obavljena je pretraga vozila te je pronađeno i oduzeto 11 liječničkih recepata.

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke su dovršili kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakom i 43-godišnjakinjom zbog počinjenih više kaznenih djela krivotvorenja isprava. Njih se sumnjiči da su 28. veljače u ljekarni na petrinjskom području krivotvorenim liječničkim receptima podignuli lijekove oštetivši ljekarnu za oko 30 eura.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su u četvrtak, 2. ožujka u jednoj ljekarni na području Petrinje i u tri ljekarne području Siska pokušali podići lijekove krivotvorenim liječničkim receptima. Temeljem naloga suda obavljena je pretraga vozila te je pronađeno i oduzeto 11 liječničkih recepata. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenje isprave i četiri kaznena djela krivotvorenje isprave u pokušaju.

VIDEO: Ubojstvo muškarca u Dubravi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije