Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uznemirujuć video

Kraj Knina pronađena skotna kujica s otvorenim ranama od lanca

22.04.2021.
u 12:21

Psu je pružen stručna veterinarska pomoć i previjene su joj otvorene rane koje je imala na vratu od lanca kojim je bila vezana.

Volonterima iz kninske udruge Berta, koja skrbi o napuštenim psima sa šireg kninskog područja javila se djevojka koja je povremeno hranila napuštene pse. Među njima u najgorem stanju je bila kujica kojoj su odlučili dati ime Oma

"Tko zna otkud su je dovezli i izbacili na cestu. Ove rane koje ima na vratu, to je od lanca na kojem je tko zna koliko dugo bila. Jučer smo u veterinara doznali da ima i lišmaniozu, teško izlječivu bolest koju prenose sitni kukci. Uz sve to, Oma je skotna i vrlo skoro će na svijet donijeti nove štence" ispričali su kninski volonteri za portal ŠibenikIN.

Sanirane su ozljede Malena je nažalost pozitivna na lišmaniozu Nije čak ni stara koliko izgleda jer je bolest...

Objavljuje Kninske njuškice-Udruga BertaSrijeda, 21. travnja 2021.

 Volonteri nastavljaju s pomaganjem životinjama, pa se tako sutra vraćaju na teren nahraniti još dvadesetak pasa koji lutaju kninskim selima. Dugoročan im je plan udomiti ih jednog po jednog, uz obavezno cijepljenje i kastraciju. 

U nastavku pogledajte video ozlijeđene kujice. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

GE
geronimo43
09:18 29.04.2021.

Samo jos jedan dokaz da su Hrvati najzaostaliji narod na balkanu ok siptari mogu jos s njima

EB
EBERT
20:29 22.04.2021.

Kakvu Gamad ova zemlja nosi???. Grozno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije