Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrovnik

Kosor potvrdila da će Sesvečan predstavljati HDZ na sudu

jadranka kosor
Grgo Jelavić/PIXSELL
06.11.2011.
u 16:59

- Mi ćemo i dalje podupirati neovisne institucije, i DORH i Uskok rade svoj posao, kazala je premijerka.

Premijerka Jadranka Kosor potvrdila je danas u Dubrovniku kako će, kao što je Večernji prvi pisao, Damir Sesvečan predstavljati HDZ kao pravnu osobu u daljnjem tijeku istrage protiv stranke vezano za istragu USKOK-a o stranačkim crnim fondovima. Na pitanje novinara zbog čega je u ime HDZ-a izabran upravo Sesvečan premijerka je kratko odgovorila: "Zato što smo ga odabrali da predstavlja HDZ".

- Mi ćemo i dalje podupirati neovisne institucije, i DORH i Uskok rade svoj posao, kazala je.

Premijerka je ponovno istaknula kako je Vlada na čelu s HDZ-om pokazala da može bez MMF-a.
- Mi možemo i znamo sami urediti financije, a oni koji ne znaju kako voditi financije, moraju zvati MMF. Dolazak MMF-a značio bi smanjivanje braniteljskih prava, rodiljnih naknada i mirovina. Mi smo jedini bilo za to da se izglasa Zakon o fiskalnoj odgovornosti. Članovi kukuriku koalicije svaki dan govore nešto drugo, njihovi iskazi su kontradiktorni, komentirala je Kosor.

Predsjednica Vlade otvorila je danas radove na izgradnji Vodoopskrbnog sustava Vodovađa, ispred župne crkve Sv. Jurja u Stravči, a potom je gradonačelniku Grada Ploče uručila Odluku o darovanju Gradu Pločama bivšeg vojnog skladišta "Šipak".

Komentara 51

DE
dejavu
18:23 06.11.2011.

Druga sovu , drugaricu skojevku i njihovog ortaka stanimirevica vole rimokatolici !? buahahahahahahahahah

TO
Toni50
17:28 06.11.2011.

Mi ćemo i dalje podupirati neovisne institucije, i DORH i Uskok rade svoj posao, kazala je premijerka, naime isto je tako i Premijer govorio dok nisu ga spremili po nalogu zna se sam se hvali. Da propalice suci i državno od vjetništvo nebi ništa našli napravili da nije njenog podkazivanja......

DE
dejavu
18:06 06.11.2011.

Dolje koza nostra !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije