Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može i drukčije

Koprivnici automobile financira Unija

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija
19.02.2014.
u 13:45

Grad Koprivnica raspisao je i natječaj za dva hibridna automobila, za iznose od oko 200.000 kuna za svaki, ali nisu dospjele valjane ponude

Nužda stvara genije – mogao bi glasiti lajtmotiv priče o uvođenju jeftinog i ekološki prihvatljivog prijevoza za koprivničke dužnosnike i javnu upravu. Jučer je Gradsko vijeće donijelo odluku o kupnji pet električnih automobila po 185.000 bez PDV-a, i to u okviru šireg europskog projekta Civitas Din@mo pa će glavninu novca dati EU i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Grad Koprivnica raspisao je i natječaj za dva hibridna automobila, za iznose od oko 200.000 kuna za svaki, ali nisu dospjele valjane ponude. Projekt je ukupno težak 1,3 milijuna kuna za sedam automobila, od čega iz gradskog proračuna ide oko 400.000 kuna. Sjajan projekt ima ne tako sjajnu predigru poznatu pod nazivom afera Vatrogasci. Koprivnica nije imala službeni automobil za potrebe gradonačelnika pa je korištena opel insignija koju su kupili vatrogasci. Nedavno se ispostavilo da to baš i nije po zakonu, a slučaj je istraživao i USKOK. Otad vozilo koriste samo oni kojima je i namijenjeno – vatrogasci.

>> Josipović: To je nepromišljen potez! Nije u skladu s trenutkom u kojem živimo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije