Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
benefit koncert

Koncertom "Šape u zrak" prikupljaju sredstva za napuštene životinje

Udruga sedma od devet
Foto: Udruga Sedma od devet
20.01.2015.
u 10:28

Koncert će se održati 13. veljače u KSET-u, a minimalna donacija je 25 kuna

Udruga za zaštitu životinja Sedma od Devet 13. veljače organizira koncert "Šape u zrak" kojim će prikupljati donacije za napuštene, zanemarene i zlostavljane životinje. Koncert će se održati u KSET-u, a minimalna donacija je 25 kuna.

Na koncertu će nastupiti bendovi Mass Hypnosis, Bad Blood i Stronghold.

Mass Hypnosis su zagrebački industrial metal bend osnovan 2006. godine. Nakon više izmjena u postavi, sada djeluju kao trojac. Kao neke od utjecaja spominju Ministry, Godflesh, Doom, Static-X, Discharge, a svoju glazbu opisuju kao hladnu, mračnu i militantnu, kao i svijet u kojem živimo.

Bad Blood postoji od 1998. godine, i svira mješavinu hardcora i thrashmetala. Kao uzore ističu Panteru, Pro Pain, Hatebreed, Lamb Of God. Upravo je Pro Pain i dugogodišnje prijateljstvo s njima rezultiralo njihovim najvećim dosadašnjim postignućem: naime, pjevač Pro Paina Gary Meskil gostovao je na njihovom pretposljednjem albumu "Silence = Death" (Miner Records, 2013) u pjesmi i u spotu "Freedumb State Of Mind".

Stronghold postoji od 2001. godine i sviraju mješavinu mosh cora s dodatkom stare škole hc-a, punk rocka i metal dijelova. Na njih su utjecali bendovi poput: Blood For Blood, Sheer terror, Yuppicide, Madball, Sick Of It All, Suicidal Tendencies, Social Distortion, Pennywise, Biohazard, Crowbar, Rykers, Backfire i mnogi drugi...

Ulaz se otvara u 20 sati, a minimalna donacija na ulazu je 25 kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

>> Spašeni su s ulica, nisu gladni i žedni, ali traže svoj dom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije