Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primorsko-goranski župan

Komadini jutros stigao poziv za mimohod

Zlatko Komadina
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
03.08.2015.
u 10:21

Do svađe je došlo kada je na koordinaciji ustanovljeno da nitko još nije pozvao hrvatske župane na mimohod

Primorsko-goranskom županu Zlatku Komadini jutros je stigao poziv za vojni mimohod koji će se sutra održati u Zagrebu u povodu 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja.

Podsjetimo, dva dana prije održavanja vojnog mitinga u Zagrebu, na koordinaciji Državnog odbora za organizaciju proslave 20. obljetnice Oluje, izbila je svađa. Kako je saznao Večernji list "zaiskrilo" je između predstavnika "iste strane", dakle između članova iz Vladine koordinacije i predstavnika Ministarstva obrane (MORH-a)!

Do svađe je došlo kada je na koordinaciji ustanovljeno da nitko još nije pozvao hrvatske župane na mimohod. U Vladi su mislili da će to učiniti MORH, kao organizator, a u MORH-u da je to posao Vlade.

>> A zašto još nitko nije pozvao hrvatske župane na mimohod

Komentara 16

VE
verakruz
10:38 03.08.2015.

Komadina se buni? Član vladajućih, a k tomu nula ( 0 ) dana ratnog staža! Pitam se da li naša vojska paradira pred dezerterima u svečanoj loži, ili hrvatskom narodu? Groteskno, najveće kukavice i dez.erteri danas se biju i hoće mjesto u svečanoj loži!

KN
knezica
10:53 03.08.2015.

Evo razloga za baviti se politikom. Sjediti u svečanim ložama, gledati stvarni rat, rovove, krv, znoj i suze iz udobnih naslonjača, a istovremeno odlučivati o sudbinama, o životu i smrti tih naših najboljih muškaraca i žena koje imamo. Danas jee izgleda najvažnija vijest kako to drug Komadina nije ranije dobio pozivnicu? To je pitanje od prvorazrednog nacionalnog interesa. Da li će u loži biti po dvije stolice za ove guzonje? Jer na po jednu ne mogu sjesti?

KA
Kaka551
11:24 03.08.2015.

Što se buni Komadina, zašto bi njemu trebali poslati poziv prije nego ostalima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije