Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanari ogorčeni

Komad fasade pao sa zgrade i razbio staklo na Astri: 'Moglo je poginuti dijete'

Šibenik kamen
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/6
18.06.2014.
u 11:17

Susjedi su se požalili da skupo plaćaju održavanje zgrade koja se već godinama raspada

Sa deveterokatnice u Šibeniku danas je ponovno pao komad fasade, piše Sibenik.in

Na parkiralište iza zgrade na Trgu Andrije Hebranga pred kućnim brojem 24 na Baldekinu pao je komad fasade zajedno sa žicom za sušenje robe, dok je ogroman kamen razbio zadnje staklo Opel Astre.

Zamislite da je prolazilo dijete ili netko od građana, nema sumnje, taj kamen ubio bi ga na licu mjesta komentirala su supruga vlasnika razbijene Astre i drugi susjedi. Požalili su se da skupo plaćaju održavanje zgrade koja se već godinama raspada. Slični incidenti već su se događali ispred te iste zgrade na šibenskom Baldekinu.

>>Buktinja progutala Cocktail bar Vertigo

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Instagram

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije