Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIP

Kolinda Grabar Kitarović na korištenje dobila Vilu Prekrižje do stupanja na dužnost

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
09.02.2015.
u 11:46

Odlučeno je da će se gospođi Kolindi Grabar-Kitarović predati Odluka o izboru za predsjednicu Republike Hrvatsku sutra u 11 sati u Vili Prekrižje, koju će koristiti do stupanja na dužnost

Predstavnici Državnog izbornog povjerenstva danas su se sastali s predstavnicima novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Odlučeno je da će se gospođi Kolindi Grabar Kitarović predati Odluka o izboru za predsjednicu Republike Hrvatsku sutra u 11 sati u Vili Prekrižje, koju će koristiti do stupanja na dužnost.

>> Vesna Pusić: To je tako bijedno da radije ne bih komentirala

Komentara 22

Avatar mili99
mili99
13:09 09.02.2015.

Dolazi nam prava hrvatska predsjednica kakvu je želio hrvatski narod. Zivjela nam Kolinda!

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
12:20 09.02.2015.

Jos par dana pa imamo hrvatsku predsjednicu, nakon 15 godina balkanske čarsije.

Avatar mili99
mili99
13:10 09.02.2015.

Riješili smo se Josipovića, još samo da Zoki ode sa svojom bahatom ekipom i Hrvatska, napokon, može krenuti u pozitivnom smjeru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije