Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O opstrukciji inauguracije

Vesna Pusić: To je tako bijedno da radije ne bih komentirala

Vesna Pusić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
09.02.2015.
u 10:55

Neslužbeni izvori, citirani u gotovo svim hrvatskim medijima, tvrdili su da se ministarstvo kojem je na čelu Vesna Pusić uopće ne trudi dovesti strane državnike na inauguraciju Kolinde Grabar-Kitarović iako je to posao ministarstva

- To je tako bijedno da u interesu digniteta zemlje radije ne bih komentirala - odgovorila je jutros Vesna Pusić na pitanje o tome kako komentira neslužbene izjave iz tima novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović da Ministarstvo vanjskih poslova opstruira predsjedničku inauguraciju.

Neslužbeni izvori, citirani u gotovo svim hrvatskim medijima, tvrdili su da se ministarstvo kojem je na čelu Vesna Pusić uopće ne trudi dovesti strane državnike na inauguraciju Kolinde Grabar-Kitarović iako je to posao ministarstva. 

- Nemamo podatak tko dolazi, suradnja je loša, očito je da nas opstruiraju - ustvrdio je za portal PolitikaPlus jedan izvor iz tima Kolinde Grabar-Kitarović i dodao da sumnja ''da se ovdje radi o opstrukciji''.

Ministrica Vesna Pusić kratak komentar je dala jutros na ulasku na sastanak Vijeća ministara vanjskih poslova EU u Bruxellesu. 

>> Predsjednica nezadovoljna. Pusić minira inauguraciju?

Komentara 280

Avatar abakus
abakus
11:16 09.02.2015.

Riječ "bijedno" najbolje opisuje sve što je Pusić napravila u svom cijelom dosadašnjem životu, a pogotovo u periodu svog političkog angažmana. Bijedno, zaista.

NJ
njoj
11:03 09.02.2015.

Jadni mi kad nas ova likica predstavlja u EU. Tužna li nam majka

Avatar Slito
Slito
11:09 09.02.2015.

Ona se ne moze pomiriti sa cinjenicom da drug Ivo nije pobjedio.Zali,..jer dolazi Hrvatska predsjednica, ane "Regiona".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije