Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kako se kolege opraštaju od Bahtijarevića: 'Odlazi, uzalud ti peticija...'

Bahtijarević: Jasno je da me neki od kolega ne vole, a to su u prvom redu oni od kojih sam godinama zahtijevao da rade svoj posao
02. veljače 2018. u 12:59 46 komentara 39320 prikaza
Zoran Bahtijarević
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Dosadašnji vršitelj dužnosti ravnatelja Klinike za dječje bolesti Zagreb dr. Zoran Bahtijarević zbog formalnih uvjeta ne može se prijaviti za nastavak mandata, jer novi ravnatelj mora imati status profesora ili docenta.

Zoran Bahtijarević Klinika za dječje bolesti Tko ruši omiljenog doktora Bahtijarevića

Ovu odluku javnost je osudila, a peticiju da se Bahtijareviću da mogućnost natjecanja da ostane voditelj Klaićeve u 24 sata potpisalo je oko dvije tisuće ljudi.

Iako ima podršku dijela javnosti, čini se da Bahtijarevića ne podržavaju svi. Na to ukazuje fotografija koju je na Twitteru podijelila Ivana Tomić, bivša novinarka zadužena za odnose s javnošću u HSS-u. Na fotografiji se vidi ormarić na kojemu su napisane poruke "Odlazi!", "Od bolnice radiš privatnu prćiju" i "Uzalud ti peticija od roditelja kada te kolege mrze!".

– Ovako se kolege u Klaićevoj opraštaju od Zorana Bahtijarevića – komentirala je Ivana Tomić.

Bahtijarević je za 24 sata potvrdio incident.

- Jutros je na mom garderobnom ormariću osvanula poruka koju doista ne bih htio komentirati i spuštati se na razinu onoga tko ju je napisao. Jasno je da me neki od kolega ne vole, a to su u prvom redu oni od kojih sam godinama zahtijevao da rade svoj posao. No, u posljednje vrijeme primam toliko poruka podrške od kolega i djelatnika Klinike za dječje bolesti da me ovakve poruke u ničemu ne sputavaju. Sadržaj poruke više govori o onome tko ju je napisao nego li o meni, a pisao ju je jedan od pseudoznanstvenika koji svoju plaću nisu zaradili godinama - rekao je Bahtijarević. 

Zoran Bahtijarević Raspisali natječaj Dr. Bahtijarević odlazi s čela Dječje bolnice zbog formalnih uvjeta! Zoran Bahtijarević Ravnatelj Klaićeve Roditelji pokrenuli peticiju podrške dr. Bahtijareviću stipić vraćao se s posla Poginuo liječnik Stipić. Došao je s odmora, pun elana... tolike živote je spasio
otkrio gdje je za valentinovo
Grašo progovorio o vezi s Hanom Huljić, ali i puncu Tončiju: 'Svaka spačka može bit' fatalna za njega'
BioBran
PROMO
300% snažniji prirodni imunitet
  • Zvjerko:

    To po ormarićima pišu oni koji bi htjeli da bolnica postane njihova prćija. Bahtijarević mi je operirao djete i njegov pristup nama, kao roditeljima i klincu nas je oduševio. Kakav je kao upravitelj, ne znam, ali znam iz iskustva da ... prikaži još! je dobar kirurg i veliki ČOVJEK.

  • robertsedlar:

    A ovako se “intelektualci” opraštaju od dosadašnjeg ravnatelja, koji bi im i u budućnosti trebao biti kolega. Krimen dosadašnjeg ravnatelja je da je prije svega empatična i nadasve altruistična osoba, koje je tijekom svog mandata uspio renovirati Odjel Intezivne njega, ... prikaži još! renovirati Odjel Onkologije, u potpunosti renovirati operacijske sale, itd... Žalosti me da u ovoj suznoj dolini u najhumanijem zanimanju na svijetu, ovakvi neljudi mogu biti u toj ustanovi. @ Sandra Križanec & BDj Marina - spreman sam na izjave... #podrškaBahti

  • tracy:

    mora da je dobro radio a to ne prolazi