Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Privatna prćija'

Kako se kolege opraštaju od Bahtijarevića: 'Odlazi, uzalud ti peticija...'

Zoran Bahtijarević
Foto: Igor Kralj/Pixsell
02.02.2018.
u 12:59

Bahtijarević: Jasno je da me neki od kolega ne vole, a to su u prvom redu oni od kojih sam godinama zahtijevao da rade svoj posao

Dosadašnji vršitelj dužnosti ravnatelja Klinike za dječje bolesti Zagreb dr. Zoran Bahtijarević zbog formalnih uvjeta ne može se prijaviti za nastavak mandata, jer novi ravnatelj mora imati status profesora ili docenta.

Ovu odluku javnost je osudila, a peticiju da se Bahtijareviću da mogućnost natjecanja da ostane voditelj Klaićeve u 24 sata potpisalo je oko dvije tisuće ljudi.

Iako ima podršku dijela javnosti, čini se da Bahtijarevića ne podržavaju svi. Na to ukazuje fotografija koju je na Twitteru podijelila Ivana Tomić, bivša novinarka zadužena za odnose s javnošću u HSS-u. Na fotografiji se vidi ormarić na kojemu su napisane poruke "Odlazi!", "Od bolnice radiš privatnu prćiju" i "Uzalud ti peticija od roditelja kada te kolege mrze!".

– Ovako se kolege u Klaićevoj opraštaju od Zorana Bahtijarevića – komentirala je Ivana Tomić.

Bahtijarević je za 24 sata potvrdio incident.

- Jutros je na mom garderobnom ormariću osvanula poruka koju doista ne bih htio komentirati i spuštati se na razinu onoga tko ju je napisao. Jasno je da me neki od kolega ne vole, a to su u prvom redu oni od kojih sam godinama zahtijevao da rade svoj posao. No, u posljednje vrijeme primam toliko poruka podrške od kolega i djelatnika Klinike za dječje bolesti da me ovakve poruke u ničemu ne sputavaju. Sadržaj poruke više govori o onome tko ju je napisao nego li o meni, a pisao ju je jedan od pseudoznanstvenika koji svoju plaću nisu zaradili godinama - rekao je Bahtijarević. 

Komentara 46

ZV
Zvjerko
13:22 02.02.2018.

To po ormarićima pišu oni koji bi htjeli da bolnica postane njihova prćija. Bahtijarević mi je operirao djete i njegov pristup nama, kao roditeljima i klincu nas je oduševio. Kakav je kao upravitelj, ne znam, ali znam iz iskustva da je dobar kirurg i veliki ČOVJEK.

RO
robertsedlar
13:53 02.02.2018.

A ovako se “intelektualci” opraštaju od dosadašnjeg ravnatelja, koji bi im i u budućnosti trebao biti kolega. Krimen dosadašnjeg ravnatelja je da je prije svega empatična i nadasve altruistična osoba, koje je tijekom svog mandata uspio renovirati Odjel Intezivne njega, renovirati Odjel Onkologije, u potpunosti renovirati operacijske sale, itd... Žalosti me da u ovoj suznoj dolini u najhumanijem zanimanju na svijetu, ovakvi neljudi mogu biti u toj ustanovi. @ Sandra Križanec & BDj Marina - spreman sam na izjave... #podrškaBahti

TR
tracy
14:48 02.02.2018.

mora da je dobro radio a to ne prolazi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije