Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA REAKCIJA

Kerum ponovno izvrijeđao Oparu pa opsovao u eter

željko kerum
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/2
05.06.2017.
u 19:43

Ovdje je jasno da je njihova mašinerija prekrižila moje listiće. 4000 mojih listića su prekrižili, kazao je Kerum.

'Spletkaroš', 'nula', 'nebitan' dio je riječi kojima je Željko Kerum izvrijeđao HDZ-ovog kandidata Andru Krstulovića Oparu koji je pobjedio na lokalnim izborima za gradonačelnika Splita.

- On je nebitan lik, jedna obična nula, dno dna. Ne postoji tako loša osoba u hrvatskoj politici kao što je on. A zašto ga je HDZ promovirao? To su njihovi sitni interesi. To što ga je Kolinda htjela maknuti sa svoje grbače na teret Splita. Otkrili su da je manipulator, špekulant, da se bavio sitnim kokošarenjem u Italiji. Čovjek je nula bodova. Oni su ga se htjeli riješiti i ubace ga nama na teret - izjavio je Kerum za RTL.

željko kerum
1/66

Uvjeren je da su njegove listiće križali i tako ih učinili nevažećima te je zbog toga najavio podizanje kaznene prijave. Rekao je i kako njegovi promatrači nisu imali mogućnost brojanja glasova dok su HDZ-ovi imali. Rekao je i kako 'nikada i nigdje nije bilo 10% nevažećih listića'.

- Ovdje je jasno da je njihova mašinerija prekrižila moje listiće. 4000 mojih listića su prekrižili. I sutra ujutro imamo kontrolu nevažećih listića. Očekujem da će DIP to uvažiti i proglasiti stvarnog pobjednika a to sam ja - kazao je Kerum i rekao da će prisustvovati brojanju glasova.

Na kraju javljana nastavio je s vrijeđanjem.

- Imam petero djece, široku obitelj i time se ponosim. To što su govorili ti Oparini članovi, ti jadnici i je**vjetri da sam propalica. Nisam, ja imam petero djece. Borit ću se za svoju djecu i za djecu svih onih koji su glasali za mene. Sram ih bilo na što su spali. Ovakva krađa nije viđena ni u Zimbabveu ni u Ugandi - izjavio je Kerum.

Sve o lokalnim izborima čitajte OVDJE.

Komentara 71

RI
rimac444
19:50 05.06.2017.

Kerum je teška sirovina, primitivac, negativa, sramota naroda. To znamo odano, no naš problem su mediji koji nas truju i vrijeđaju sa takvim istupima.

DO
Donald
19:56 05.06.2017.

Jadna kerumova djeca, prestrašno je imati ovakvog gorilu za oca.

ST
Stipan
21:37 05.06.2017.

Veće budale od njega nema u cijeloj Hrvatskoj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije