Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasine o pivarijadi

Karlovački Dani piva ove bi godine mogli biti pet dana - kraći?

'01.09.2010.,Karlovac - 24. Karlovacki dani piva u punom su jeku.  Bogata je ugostiteljska ponuda, raznih piva i prigodnih jela, narocito pereca.  Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
13.05.2011.
u 09:55

Podatak da ćemo skratiti Dane piva ne možemo službeno ni potvrditi ni demantirati, kažu u Pivovari

Sve informacije o ovogodišnjim Danima piva javnost će dobiti početkom sljedećeg tjedna. Više od toga vam ne mogu reći, odgovara stručna suradnica za protokol i odnose s javnošću Grada Andreja Barberić na naše pitanje jesu li točna nagađanja da će se skratiti trajanje te najpopularnije karlovačke turističke manifestacije. A neslužbeno doznajemo iz više izvora da se ozbiljno razmatra skratiti trajanje “pivarijade” s uobičajenih deset na sedam, pa možda čak i pet dana. Informacije tražimo od Grada, jer je upravo on organizator ovogodišnjih Dana piva, a ne više Nogometni klub Karlovac, kako je bilo prethodne dvije godine. Izvršni organizator je Turistička zajednica Karlovac, a generalni sponzor, kao i svake godine do sada, Karlovačka pivovara. No, “zavjet šutnje” vlada i na te dvije adrese.

– Podatak da ćemo skratiti trajanje Dana piva ne možemo ni potvrditi ni zanijekati – kaže voditeljica korporativnih komunikacija Karlovačke pivovare Ljudmila Bratko.

Više pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 7

Avatar Bjeda
Bjeda
10:25 13.05.2011.

Ove hostese potiču na prostituciju ,a kako je ista kažnjiva trebalo bi kažnjavati i ove razgoličene hostese.

CI
cici14
12:40 13.05.2011.

Hm Niko više neče piti loše pive? A kad vidiš reklame za ove i Žuju, prisjedne ti i ono malo hmelja u želucu.

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
18:45 13.05.2011.

Da,da najbolje je da svi sjede kod kuće,i da ove mlade gospođice na slici subotom navečer vježbaju matematiku ili latinski.Ta kome treba malo raznode u ovim teškim i depresivnim vremenima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije