Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udara po političarima

Kandidat Mosta za gradonačelnika Zagreba: Moj prvi potez bit će...

Marko Sladoljev
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.03.2017.
u 16:30

Sladoljev je poručio kako je on novo lice i jedini kandidat rođen u Zagrebu

Kandidat Mosta za zagrebačkog gradonačelnika Marko Sladoljev rekao je danas da će se protiv aktualnog gradonačelnika Milana Bandića, koji se kandidira za novi mandat, boriti programom racionalnog upravljanja gradom Zagrebom i pravim ljudima.

"Imat ćemo programe koji će direktno utjecati na naknade političara u školskim odborima. Moj prvi potez kao mogućeg gradonačelnika bit će ukidanje naknada političarima i u školskim odborima i u upravnim vijećima u vrtićima. Predložit ćemo da se redefiniraju mjesni odbori i da se obnašanje te dužnosti bazira na volonterskoj funkciji", rekao je Sladoljv nakon sjednice Glavnog odbora stranke.

Plan gospodarenja otpadom, promet, obrazovanje, vrtići, škole, upravljanje sportskim objektima i sport, koji je, istaknuo je, devastiran u Zagrebu, bit će mu u fokusu interesa.

Upitan kreće li u unaprijed izgubljenu bitku, Sladoljev je poručio kako je on novo lice i jedini kandidat rođen u Zagrebu. "To ne mora biti prednost, ali mislim da nije mana. Zagrebu ne trebaju kozmetičke promjene, a dvije gospođe koje su glavne protukandidatkinje zapravo su bile dugogodišnje suradnice gospodine Bandića i neće donijeti duboke strukturne promjene u Zagrebu", rekao je Sladoljev.

Na pitanje je li razmišljao da se ponudi HDZ-u za kandidata s obzirom na to da HDZ još nije istaknuo svoga, Sladoljev je kazao kako o tome nije razmišljao te kako vjeruje da će HDZ istaknuti svog kandidata za gradonačelnika Zagreba.

"HDZ je na neki način i odgovoran jer gradonačelnik Bandić sada ima 7,5 milijardi kuna za svoju predizbornu kampanju i njegovi su potezi potezi očejnika jer je građane pozvao da ne poštuju zakon što se tiče parkiranja i neplaćanja karte", istaknuo je Sladoljev.

> > Most potvrdio svog kandidata za gradonačelnika Zagreba

> > SDP na korak do toga da podrži Mrak-Taritaš, još traju bitke oko liste

Komentara 10

DO
doktorica
17:51 11.03.2017.

Problem je što zagrepčani ne biraju zagrepčane...

DO
doktorica
19:49 11.03.2017.

malo je pravih zagrepčana ,oni su kulturna manjina u vlastitom gradu!

AM
AMD------------------------
17:52 11.03.2017.

bandic i slicni su korupcijom unistili novac kojim je zagreb mogao vec imati podzemnu zeljeznicu od sesveta do zapada ,te od zracne luke do centra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije