Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGO DIKLIĆ

Kampanji Vesne Škare Ožbolt priključio se i popularni glazbenik: 'On je ikona kulture Zagreba'

Foto: Kolaž/Pixsell
1/5
16.04.2021.
u 16:09

Ikona kulture grada Zagreba, velika glazbena legenda i osnivač društva Zagrepčana, veliki gospodin Drago Diklić, govori Škare Ožbolt

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt službeno je predstavila još jednog člana svoje gradonačelničke kampanje za izbore koji će se održati 16. svibnja.

Njenoj kampanji priključio se i popularni 83-godišnji glazbenik Drago Diklić.

- Ikona kulture grada Zagreba, velika glazbena legenda i osnivač društva Zagrepčana, veliki gospodin Drago Diklić, službeno se priključio mojoj kampanji i našoj listi za gradonačelnicu grada Zagreba, stoji u kratkom Facebook postu Škare Ožbolt. 

Ikona kulture grada Zagreba, velika glazbena legenda i osnivač društva Zagrepčana, veliki gospodin Drago Diklić,...

Objavljuje Vesna Škare OžboltPetak, 16. travnja 2021.

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
16:29 16.04.2021.

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt je prava hrvatica koja zna, može i uspjeva jer je uz ćaleta Franju sudjelovala u udruženom domoljubnom pothvatu zbrinjavanja i stvaranja 200 bogatih balkanskih obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije