Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA METODA

Kamera u trgovini uhvatila dvije žene u krađi: Pogledajte kako su prodavaču odvukle pažnju

Kamera u trgovini uhvatila dvije žene u krađi
Screenshot
07.10.2022.
u 18:48

U trgovini su bile svega tri minute, a ukrale su punjač za iPhone i bežične slušalice u vrijednosti od 150 funti

Nadzorna kamera zabilježila je 1. listopada neobičan način na koji su dvije žene u Engleskoj opljačkale trgovinu elektroničke opreme. 

Žene su razgledavale proizvode, a onda je jedna od njih odlučila plesom odvući pažnju prodavaču. Naime, plešući je došla do pulta pa razgovarala s prodavačem i još jednim kupcem. Druga je za to vrijeme utrpala proizvode u majicu.  

U trgovini su bile svega tri minute, a ukrale su punjač za iPhone i bežične slušalice u vrijednosti od 150 funti.

U trgovini je tada radio Kanul Mehra koji je popravljao mušteriji mobitel i nije primijetio da ga žene potkradaju, navodi Daily Mail

- Ovo je četvrti put u mjesec dana da smo na meti lopova. Nedavno mi je jedan čovjek ušao u dućan, pokazivao sam mu mobitel, a on mi ga je uzeo iz ruku i pobjegao s njim. Nije dobro za moj posao i bojim se jer sam ponekad sam u trgovini - rekao je i naveo kako je sve incidente prijavio policiji. 

Ključne riječi

Komentara 8

VI
vidum
10:09 08.10.2022.

Možda bi se moglo postaviti pitanje ili dva i ovom sa pokvarenim mobitelom.

PI
pivodavac
17:53 08.10.2022.

Uzmi tamo gdje ima i stavi tamo gdje nema.

DU
Deleted user
09:08 08.10.2022.

Amaterke za naše profesionalke. Kod nas mobitel sa punjačem i slušalicama dođe 100 funti, pa nije ni čudo što kradu svi, trgovci legalno na cijeni, a drugi ovako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije