Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLIO JE DA NITKO NEĆE ZNATI

Kakva sramota: Kumov komentar tijekom prvog plesa 'ulovio' slučajno ostavljen mikrofon

Pixabay
02.10.2021.
u 16:24

Kum ti pokušava ukrasti muž - našalio se jedan.

Nezaobilazni dio svakog vjenčanja su fotografi i snimatelji čiji posao je uloviti pregršt trenutaka za mladence koji će u godinama koje dolaziti moći proživljavati dan koji bi im trebao biti najljepši u životu. 

Jedan par mladenaca tako je sjeo pogledati snimke i ostali su iznenađeni s onim što su vidjeli. Snimka je prikazivala mladence u njihovom prvom plesu, a taj romantični trenutak prekinuo je komentar jednog od kumova: "Spencerova guzica izgleda tako debelo!"

Na TikToku koji su objavili jasno se čuje njihov smijeh, a cjelokupni događaj su upisali s riječima: 'Evo što se dogodi kad ostavite mikrofon za stolom na kojem sjede kumovi'. 

 

@huns.buns

What happens when you leave the mic at the head table with the best men during your first dance #wedding

♬ original sound - ✨

TikTok je vrlo brzo sakupio preko 1,4 milijuna pregleda. Mnogi su na prvu mislili da je komentar upućen mladi,  no ona je vrlo brzo otkrila kako je Spencer ustvari njezin muž što je izazvalo val oduševljenja. 

- Kum ti pokušava ukrasti muž - našalio se jedan. 

- Kamerman je mogao izrezati to iz snimke, ali odlučili su to ne učiniti. Bog ih blagoslovio - naveo je drugi, prenosi Mirror. 


 
Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
08:12 03.10.2021.

Kum hoće da ti ukrade na muž?

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
08:13 03.10.2021.

Kum hoće da ti ga ukrade na muž?

Avatar smradmin
smradmin
00:04 03.10.2021.

Pročitano, pročitano bez daha! Majstorski. Kao za muž.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije