Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RUSKI CAR'

Tri PR trika s kojima je Putin stvorio kult ličnosti

04.04.2022.
u 12:56

Brend Putin specifična je kombinacija hollywoodskog celebrityja, mitskog heroja i kulta ličnosti. Osim toga, svi zaboravljaju na fotografije njegova golog torza dok jaše konja i lovi ribu. Bliski susreti s tigrovima i drugim zvijerima danas su važno mjesto u njegovoj političkoj komunikaciji. "Seksualizacija“ Putina neizostavni je dio ruskog propagandnog stroja.

Ključne riječi

Komentara 9

IZ
iznadzagrebanebo
13:22 04.04.2022.

Kult ličnosti je gradio putem medija, onih istih koji su se pretvorili u PR agencije i kojima ne možeš vjerovati ni slova, svagdje u svijetu prenose nečije napisane scenarije, režiraju događaje i prezentiraju laži kao srcedrapateljsku istinu. Mediji su zlo, ima više i puno dublje istine u grčkim mitovima, nego u izvještajima onih koji "u interesuj avnosti" daju lažnu sliku svega čega se dotaknu - reketari i lažljivci.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:08 04.04.2022.

" Kult poremećene ličnosti ! "

CR
CROLINDA
14:25 04.04.2022.

nema opravdanja i sramota je za Ruse da su se u 21. stoljeću etiketirali za dugo ovakvim jednim zločinom - ovakvom jednom zaostalom okupacijom i rušenjem i masovnim ubijanjem stanovništva Ukrajine -najnovije ankete kažu da ga podržava 80% Rusa -usa - još malo pa će počet skandirat Heil Pitler! - da sad Putin umre izabrali bi jednoga od njegovih istomišljenika i nastavio bi istu politiku sa Putinovom političkom i generalskom bulumentom - ništa se ne bi promijenilo ni glede ovoga okupatorskoga rata ni glede nedemokratskog režima u Rusiji ni glede nepostojanja građanskih prava i sloboda -Rusi Putina biraju već 20-ak godina , razvio se u svijsti kult ličnosti i sada taj naživljeni starac ubija masovno omladinu gurajući ih u nečasni osvajački rat protiv tuđe države da poveća jadnu malu im i tijesnu Rusiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?