Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.11.2014. u 13:42

Režisera Jakova Sedlara i savjetnika Davorka Vidovića, mirnim i sabranim ponašanjem u „Piramidi“ pobijedila je gđa Milana Vuković Runjić koja je željela ostaviti dojam iskrene i pomalo vesele osobe koja na svijet gleda iz svoje, bumo rekli, estetske perspektive

Politička emisija „Piramida“ koju sadašnje vodstvo HRT-a njeguje iz političkih razloga jer, da je „Piramida“ zabavna emisija, nikad ne bi bila na programu, sinoć je donijela poraz natjecateljima koji su se oko svih pet tema „Piramide“ svađali malo previše intenzivno, rječnikom koji njeguju hrvatski političari u usponu.

Režisera Jakova Sedlara i savjetnika Davorka Vidovića, mirnim i sabranim ponašanjem pobijedila je gđa Milana Vuković Runjić koja je željela ostaviti dojam iskrene i pomalo vesele osobe koja na svijet gleda iz svoje, bumo rekli, estetske perspektive. Teme i njihovi glavni junaci zvali su se Škopit će ih (Kolinda Grabar Kitarović), Remorker bez kapetana (Božidar Kalmeta), Na gaćama (Oliver Frljić), Durdubak (Voja Š.) i Ludilo u močvari (Hrvatski nogometni savez). Iako je režiser, Sedlar je govorio kao političar, pogrešno misleći da je njegov ugled režisera toliki da mu publika ne će zamjeriti agresivnost u nastupu. Na kraju je bio treći.

Glasovanjem publike i drugim mjestom na listi popularnosti nije mogao biti zadovoljan ni g. Davorko Vidović kojemu nije pomoglo ni to što se jako požurio izjaviti da on „trenutačno nije aktivan u politici“. Sedlar i Vidović toliko su se uzrujali oko izjave da je izlaz na more strateški cilj Srbije da ih je gđa Milana Vuković Runjić morala majčinski, na čemu joj hvala, smiriti riječima: "Ma neće oni na more". Zapjenjeni govor političara poražen je nepatvoreno pozitivnom emocijom. Najbolje od svega jest da se to dogodilo u političkoj emisiji.

>>Je li Vesna Pusić pobjegla od "Otvorenog"?

>>Što je bilo u Bandićevim torbama?
 

Komentara 15

Avatar GLASNOGOVORNIK_KOLINDIN
GLASNOGOVORNIK_KOLINDIN
14:56 26.11.2014.

Izgleda da mnogima nije baš sasvim jasno na koji način ova lisica Ogresta određuje pobjednike. Ako je za polufinalnu emisiju već prošao jedan desničar (neću spominjati ime) onda pokušajte zaključiti zašto je pobijedila Vukovićka ?! Po istoj analogiji može see zaključiti tko će biti sljedeći pobjednik. Dakle Ogresta jednostavno mora suprotstaviti protivnike po različitim političkim svjetonazorima kako bi zadržala dinamiku, dramatičnost... A ono kada ona u svakom prekidu kontrolira stanje glasovanja to su štosovi za malu djecu, ona u stvari provjerava koliko ljudi zovu i koliko je na taj način inkasirala love, jer u konačnici samo ona i onaj njezin prevrtljivac uzimaju peneze !

Avatar Feniks
Feniks
13:59 26.11.2014.

Sedlar nije političar kako sugerira naslov.

MA
Machak
14:24 26.11.2014.

Tko to uopće gleda???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije