Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.11.2014. u 13:42

Hrvatska ministrica imala je puno razloga da se ne pojavi u emisiji HRT-a, jer je u proteklih deset dana o Šešelju, grubo rečeno, olako davala izjave, kao da joj je Hrvatska hobi, a ne posao

HRT je sinoć trebala otkazati svoje „Otvoreno“ o reakcijama na Šešelja i pustiti Siriščevićevu emisiju s opernim arijama koja ide nedjeljom u 14 sati na Trećem programu. 

Tema emisije bila je aktualna hrvatska vanjska politika, očekivalo se da će doći ministrica vanjskih poslova gđa Vesna Pusić, ali ona se nije pojavila. Čim se saznalo da će ministrica poslati svojeg zamjenika, voditelj Domagoj Novokmet trebao je telefonirati gostima – Gordanu Jandrokoviću i Draženu Vukovu Coliću – i ispričati im se zato što je emisija odgođena. Razlog odgađanja prepuštamo voditeljevoj mašti.

Emisija je ipak išla, s Jandrokovićem i Vukovom Colićem, koji su govorili razložno, a g. Željko Kuprešak, zamjenik gđe Pusić, branio je svoju šeficu na sve mile načine. U svjetlu najnovijeg teškog promašaja u radu Ministarstva vanjskih poslova logično je da se osobno ministrica pojavi i objasni svim svojim kritičarima što je mislila kad je, tijekom proteklih deset dana, rekla ovo ili ono. Pokazalo se da je njen moralni uzor jedan bivši nogometaš: predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nije se danas pojavio na sjednici na kojoj bi se trebalo govoriti o najnovijem skandalu u hrvatskom nogometu.

Neobjašnjivo je da se gđa Pusić ne pojavi u emisiji u kojoj su gosti bili stručnjaci za vanjsku politiku, nekadašnji ministar Gordan Jandroković i nekadašnji diplomat i ugledni novinar Dražen Vukov Colić. Mogla se bar kvalitetno napričati s tim ljudima.

>> Što je bilo u Bandićevim torbama?

Komentara 31

SP
spirajzlin
13:54 25.11.2014.

pazi - predsjednica hrvatske narodne stranke s naglaskom na narodne...podržava ih jedan promil naroda...

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
13:56 25.11.2014.

Boljsevici SE boje istine.....

IS
istina00
13:58 25.11.2014.

nju je i tako briga jedino za region...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije