Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Križevci

Buran izlazak: Pijana 21-godišnjakinja potukla se s još dvije djevojke, vrijeđala policijske službenike

Foto: Pixabay
1/3
27.08.2022.
u 12:23

Zbog počinjenja prekršaja drskog ponašanja i omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika protiv osumnjičene će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Danas usred noći, oko 00.45 sati, u Križevcima u Ulici Matije Gupca u ugostiteljskom objektu 21-godišnjakinja je uznemiravala te na kraju i fizički napala dvije gošće kafića, zbog čega je pozvana policija.

Djevojka je narušavala javni red i mir na način da je razbila nekoliko čaša i flaša te fizički napala 19-godišnjakinju i 21-godišnjakinju.

Kada su došli policijski službenici, izmjereno joj je 1,57 promila alkohola u krvi, a prilikom policijskog postupanja vrijeđala je službenike raznim pogrdnim riječima.

Zbog počinjenja prekršaja drskog ponašanja i omalovažavanja i vrijeđanja policijskih službenika protiv osumnjičene će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

VIDEO: HRT prijavio Splićanina zbog televizora, sud ga oslobodio krivnje

 

 

Komentara 1

PR
prokurator
15:42 27.08.2022.

zlatna naša dječica. odgajaju ih instagram i tiktok, dok napaćeni roditelji trče da ulove kunu da namire 3 auta pred svakom obiteljskom kućom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije