Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nima Splita do Kine

Kakav hit! Svi se smiju neobičnom suveniru iz Splita: 'Ma kad može burek sa sirom može i Spilt'

Panorama Splita
Milan Sabic/PIXSELL
19.09.2021.
u 15:31

Facebook stranica 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca' objavila je fotografiju magneta s obilježjima Splita, no umjesto Split, pod gradskom Rivom velikim slovima piše: "SPILT".

Facebook stranica 'Dnevna doza prosječnog Dalmatinca' svakodnevno pratitelje nasmijava svojim objavama i šalama na račun Dalmatinaca i običaja u Dalmaciji, a ovaj put "na tapeti" je bio jedan suvenir.

Naime, objavili su fotografiju magneta s obilježjima Splita, no umjesto Split, pod gradskom Rivom velikim slovima piše: "SPILT".

Mnoge je objava nasmijala pa je u vrlo kratko vrijeme prikupila preko 4 tisuće lajkova, ali i brojne komentare na račun magneta. 

"Nima Splita do Kine", "mejd in Čajna", "ma kad može burek sa sirom može i Spilt", "ono kad Kinezi uzmu baš sve u svoje ruke.", pisali su pratitelji koji su se nasmijali originalnom suveniru. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Asterix
Asterix
19:13 19.09.2021.

Ovi nam grade Prlječki most. Brrr..... neću preko njega.

Avatar Malazan
Malazan
16:08 19.09.2021.

Aaa to triba nabavit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije