Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kada uhićuju SDP-ovce, vladaju drugi novinarski standardi

05.04.2023. u 11:02

Ljepljivi prsti nemaju stranačku iskaznicu, nego to dolazi s pozicijom vlasti i prilikom koju ona pruža

Komentara 11

MA
MarioG
11:48 05.04.2023.

Čitajući sve vijesti nije se moglo doći do zaključka da se radi o ljudima iz SDP-ovog establišmenta. Tako da je zaključak na mjestu.

KO
Kološanin
12:05 05.04.2023.

Plenković je, prema medijima, kriv za svaku svinjariju koju učini bilo koji član HDZ-a, bilo da vozi pijan ili doma zlostavlja ženu, ali im ne padne na pamet povezati bivšega, sveznajućeg premijera sa kaznenim djelom koje radi šef njegovog ureda ispred njegovih vrata ili bivšega riječkog gradonačelnika sa kriminalom njegove dugogodišnje pročelnice, koji je počinila u njegovom mandatu.

MA
MatanP
13:46 05.04.2023.

Upravo tako. To se dogadja vec mjesecima. Kad posteni ljevicari pokradu Uljanik (7 milijardi kuna) onda nista. Kad nesto HDZ-ovac ukrade onda sva zvona zvone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije