Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u davosu

Kanadski premijer svog se fetiša ne odriče ni na Svjetskom forumu

Justin Trudeau u Davosu
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/10
26.01.2018.
u 09:35

Kanadski premijer navodno diplomatski "kombinira" čarape.

Kanadski premijer Justin Trudeau, poznat je i po tome da voli nositi čarape neobična uzorka, što je potvrdio i tijekom ovogodišnjega Svjetskog foruma u Davosu, piše Huffington Post. 

Tijekom prošlogodišnjega foruma nosio je tamnocrvene čarape s mrtvačkom glavom u fluorescentnoj žutoj boji, a tijekom jučerašnjeg razgovora s dobitnicom Nobelove nagrade za mir i aktualnom studenticom na sveučilištu u Oxfordu Malalom Yousafzai, pokazao je ljubičaste čarape s uzorkom žutih patkica

"Mirniji i prosperitetniji svijet započinje kvalitetnim osnovnim obrazovanjem. Kanada je angažirana na tome da se jamči obrazovanje mladim ljudima širom svijeta, osobito djevojčicama. Svi mladi ljudi moraju dobiti obrazovanje kakvo zaslužuju. Jačanje svijeta kroz obrazovanje temeljni je put prema uspjehu", rekao je Trudeau. 

Direktor Coca-Cole na poklon mu je u Davos donio čarape s logom te tvrtke koja je navodno dugogodišnji investitor u Kanadi, a prije nekoliko dana tijekom razgovora s predsjednikom upravnog odbora WEF-a Borgeom Brendeom imao je nešto decentnije svijetloplave čarape s tamnoplavim točkicama

Kanadski premijer navodno diplomatski "kombinira" čarape. Tako je tijekom jednog od ranijih sastanaka u Montrealu s bivšim premijerom Irske Endom Kennyjem nosio čarape s likom Chewbacce iz "Ratova zvijezda", nakon što je doznao da je i Kenny fan toga filmskog serijala. 

Justin Trudeau u Davosu
1/10

Komentara 6

LU
Lujo123
10:13 26.01.2018.

Bljuv!!!!

KM
kmerotrijeb
10:10 26.01.2018.

Tetkica sa fetišem na čarape... Ovo je sve luđe i luđe...

MW
mwerner
10:07 26.01.2018.

S obzirom da je ograničeni socijalist bez trunke zdravog razuma, dobro da si barem čarape zna spariti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije