Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poriče optužbe

Jovev terete da je HTV-u dala povjerljive dokumente vezane uz nastup M.Škore

Jasmina Jovev
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
02.02.2014.
u 19:08

Jasmina Jovev sa svoje dužnosti u županiji smijenjena je još prije godinu dana, otada nema pristup prostorijama županije te je narednih mjeseci koristila drugi dio porodiljnog dopusta

Proces protiv Jasmine Jovev, bivše predstojnice kabineta županice Sisačko-moslavačke županije, počeo je danas na županijskom Službeničkom sudu. Nju se tereti za tešku povredu službene dužnosti, odnosno da je neovlašteno HTV-u ustupila ugovor o suradnji između Sisačko-moslavačke županije i Miroslava Škore, koji je 6. listopada 2012. u mjestu Nova Subocka održao koncert.

Godinu dana nakon toga, 10. studenog 2013. u emisiji Nedjeljom u dva, Aleksandar Stanković ugostio je županicu Marinu Lovrić Merzel vezano uz aferu o Audiju, a dotaknuo se i računa za koncert Miroslava Škore. Županica sumnja da je dokumente javnoj televiziji dostavila Jasmina Jovev, inače i njihova bivša novinarka, što ona poriče. Poručuje kako nikada nije povrijedila službenu dužnost. Inače, Jasmina Jovev sa svoje dužnosti u županiji smijenjena je još prije godinu dana, otada nema pristup prostorijama županije te je narednih mjeseci koristila drugi dio porodiljnog dopusta.

Za to vrijeme radila je na predizbornoj kampanji za HDZ. Od 21. listopada je neraspoređena, a tužbom Županija sada traži njen otkaz. Ročište, kada će Jasmina Jovev izložiti svoju obranu, nastavlja se 10. veljače.

>> 'Obiteljsku proslavu županice Merzel platili smo novcem za Dan branitelja'

>> Merzel: Sve su to laži, Jovev je radila za HDZ, a Stanković se sa mnom obračunava

>> Svaki put kad je 'voda došla do grla' spašavali su Merzel od kaznenog progona

Komentara 22

LI
list68
19:52 02.02.2014.

Eto i za ovo su krivi "branitelji", no sad su ostali bez 10%, i sada će svima biti bolje. Možda bude prostora i za rast plača saborskih zastupnika, premijera, predsjednika, i ostale neradničke "bagre".

DU
Deleted user
19:39 02.02.2014.

hahah nije ni Sabo kriv što je primio mito ,niti je Linić štitio Šegona ,niti su partijski mediji napadali Markićku poput vučijeg čopora ,niti se Milanović ne sastaje sa Pavićem da mu se oprosti 600 miliona kuna ,niti Bajić nijee imao godinu dana dokumente protiv županice ...itd...itd ..........

PE
peace7
19:38 02.02.2014.

Pjesma kaže:A sad adio,a sad adio, g.Merzel!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije