Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
negira sve optužbe

Merzel: Sve su to laži, Jovev je radila za HDZ, a Stanković se sa mnom obračunava

Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/5
02.02.2014.
u 19:42

Spomenula je i kako je Jasmina Jovev tražila da ode na rodiljski dopust za vrijeme kojeg je vodila predizbornu kampanju za HDZ

Marina Lovrić Merzel negirala je sve optužbe koje je danas u emisiji Nedjeljom u 2 protiv nje iznijela bivša šefica njezina kabineta Jasmina Jovev. Ona je, podsjetimo, progovorila o korupcijskim aktivnostima županice. Dvije je godine, tvrdi, po nalogu županice sudjelovala u nezakonitim radnjama kao što su izmišljanje radnih mjesta, lažni računi i kupovanje oporbenih čelnika.

– Sve su to laži, obmane i podvale, HDZ stoji iza svega. Ne mogu se pomiriti s porazom na izborima pa i dalje vode prljavu kampanju protiv mene – rekla je sisačko-moslavačka županica. Napomenula je i da ona nije bila nadređena osoba bivšoj HTV-ovoj novinarki, već da je njena šefica bila pročelnica za poslove župana i kabineta Vesna Krnjaić.

– Ovo je politički igrokaz, za optužbe nema dokaza, a Jovev nisam ja nadređena i od mene nikada nije mogla dobiti nijedan zadatak. Ovo je jedna žestoka HDZ-ova kampanja jer se ne može pomiriti s gubitkom. Većina onog što je izrečeno uopće nije u djelokrugu rada gospođe Jovev. Ja imam pravo uspostavljati svoja povremena radna tijela koja odgovaraju samo meni – rekla je Merzel u Dnevniku HTV-a.

– Spremna sam odgovarati za sve ono što radim. Medijski istupi bez ikakva dokaza su nečuveni – rekla je Merzel.

Marina Lovrić Merzel iskazala je čuđenje što Aleksandar Stanković u emisiji nije spomenuo angažman Jasmine Jovev u predizbornoj kampanji HDZ-a. Rekla je da se Stanković s njom politički obračunava jer ga je tužila zbog istupa u emisiji NU2.

– Ona je tražila da iskoristi drugi dio rodiljskog dopusta, što smo joj odobrili, a za to vrijeme radila je na kampanji moga protivnika za poziciju župana, Ive Žinića – kazala je sisačko-moslavačka županica.

Merzel je kazala i da će uskoro otkriti koje korake namjerava poduzeti vezane uz optužbe koje je protiv nje iznijela Jovev.

Inače, Jasmina Jovev još je službeno zaposlena u Županiji, no posljednja dva mjeseca njezino radno mjesto više ne postoji te je neraspoređena. Protiv nje se vodi i postupak na Službeničkom sudu, koji je pokrenula Županija pod sumnjom da je odavala tajne dokumente novinarima, konkretnije Aleksandru Stankoviću za emisiju Nedjeljom u 2, što ona negira. Iz Državnog odvjetništva danas nije bilo komentara o ovome slučaju.

>> 'Obiteljsku proslavu županice platili smo novcem za Dan branitelja'

>> Jovev terete da je HTV-u dala povjerljive dokumente vezane uz nastup M.Škore

Komentara 337

FR
frodododo
17:05 02.02.2014.

na optužbe da je pokrala stotine tisuća ili koliko kuna...ona odgovara da je dotična radila kampanju za protukandidata... nema što.... dotukla je vjerodostojnost dotične... Vrati lovu,..... boli nas briga tko radi čiju kampanju.

PA
paprikaš
17:16 02.02.2014.

Oklada da če za sve okriviti HDZ a možda i Tuđmana

OS
osica
17:12 02.02.2014.

Zamisli ti nju - Stanaković je kriv da je u Nu2, ugostio jednu pametnu, mladu ženu, koju je Merzelica znogirala ona ima što reći. Usudila se otvoreno progovoriti "o njihovom načinu vladanja i poštenja dok prstom stalno upiru u bivše.vše. " Svaka joj čast, želim joj svu sreću. Možda je ohrabrila i druge. Bravo, Stankoviću, gledala sam emisiju, stala sam "otvorenih usta kad je ova mlada žena svjedočila o tome." Repriza će biti večeras najgledanija emisija na TV, "ovo je bomba"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije