Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva TURNEJA NOVOG PREDSJEDNIKA

Josipović: Bajić treba izvući pouke iz kritika

josipović u zadru
Filip Brala/PIXSELL
23.01.2010.
u 15:35

Ako Mladen Bajić bude ponovno izabran, očekujem da će nastaviti ono što je dobro radio i da će izvući pouke iz kritika, rekao je Josipović.

– Od svakoga tko reflektira na mjesto glavnog državnog odvjetnika očekujem jako puno, a tko će biti izabran, treba prepustiti Saboru da odluči. Ako to bude Mladen Bajić, očekujem da će nastaviti ono što je dobro radio, ali i da će izvući pouke iz kritika – poručio je novoizabrani hrvatski predsjednik Ivo Josipović jučer u Sinju gdje je na gradskim ulicama dočekan više nego srdačno.

Mnoštvo ljudi došlo mu je čestitati, mnogi su mu stisnuli ruku i fotografirali se s predsjednikom za uspomenu.

– Sinoć je došao u hotel i bio s maturantima koji su slavili maturu. Dobar je čovik! – komentirali su na ulicama.

S druge strane, novi je predsjednik izrazio sklonost biti pokrovitelj Sinjske alke, ali to će pokroviteljstvo objaviti tek nakon inauguracije.

Ivo Josipović komentirao je i istup srbijanskog predsjednika Borisa Tadića u Vijeću sigurnosti.

– Ne iznenađuje me, predsjednik Tadić jednu je neformalnu izjavu iskoristio više za domaću nego za međunarodnu javnost. Jasno je da Hrvatska vodi vrlo konstruktivnu i mirotvornu politiku.

Za Hrvatsku je strateški važno jedinstvo Bosne i Hercegovine i jednakopravnost hrvatskog naroda – rekao je Ivo Josipović.

Komentara 32

JM
Juraj_MALI
12:01 24.01.2010.

Pa neka sad Josipović kaže da nije stranačka osoba, napada SDP Bajića, napada i Josipović. SRAMOTA

US
uskok
19:30 24.01.2010.

Hr. nije nicije kopile! Tako gosp. Josipovic trba da zastupa interese gradzana HR i nikako drugacije. Nekako imam osjecaj da mnogi politicari ocekuju da su njihovi privatni interesi iznad interesa gradzana RHr. Treba da se svak obraca gradzanima Hr. naa taj nacin kako je to ustavom RHr. predvidzeno . Ma dosta je ne dolicnipolitickih izjava u javnosti.

BT
bili-tartuf
16:27 23.01.2010.

ma ovi Joso je dosadan, dajte nam drugoga Precidenteta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije