Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povjerenstvo za Inu

Još se ne zna je li Sanader primio poziv za svjedočenje

sanader (1)
Slavko Midzor/Pixsell
05.10.2010.
u 14:47

U HDZ-u su svjesni da su, odluči li Sanader doći pred Istražno povjerenstvo, moguća mnoga neugodna iznenađenja.

Ni tjedan dana prije najavljenog saslušanja Ive Sanadera pred Istražnim povjerenstvom za Inu ne zna se je li on primio poziv za svjedočenje. Prema riječima predsjednice Dragice Zgrebec (SDP) Povjerenstvo nema potvrdu ni da je Sanader primio, treći po redu, poziv za svjedočenje, ali nisu dobili ni povratnicu iz Pošte da mu poziv nije uručen.

Članovi Istražnog povjerenstva iz redova HDZ-a (Goran Marić, Boris Kunst, Ana Lovrin i Josip Salapić) zbijaju redove i ističu da će se međusobno sastati i dogovoriti oko pitanja. Ne kriju da su, nakon incidenta na sjednici kluba kad su optuženi što su uopće dopustili da ministar Šuker bude pozvan kao svjedok i što nisu pozvali bivšeg predsjednika Stjepana Mesića kao svjedoka te da se nisu snašli i da nisu postavljali prava pitanja, zatražili od čelništva kluba i stranke da im daju striktne upute kako i što će ispitivati Sanadera.

U HDZ-u su, naime svjesni da su, odluči li Sanader, kako je u medijima najavljivao, doći pred Istražno povjerenstvo 12. listopada točno u podne, moguća mnoga neugodna iznenađenja pa čak i njegov pokušaj relativiziranja vlastite uloge u donošenju odluka te prebacivanje odgovornosti na cjelokupni stranački i Vladin vrh. U HDZ-u ne žele nikakva iznenađenja i žele izbjeći neugodne konotacije za stranku i stranački vrh što je više moguće.

Komentara 30

OB
-obrisani-
15:59 05.10.2010.

Nije jos primio poziv,a kad ga primi,razmislice da li ce doci....hehehe

Avatar florenz
florenz
20:20 05.10.2010.

I g. Sanader je dužan reći oistinu, ali samo ako time ne inkriminira sebe. Prema onome što se već zna, vbjerojatno će koristiti to svoje pravo. Druga je mogućnost da \"utopi\" nekadašnje članove svoje vlade. No, čini mi se to malo vjerojatnim scenarijem. Narod je već odavno rekao: Vrana vrani oko ne kopa!

KU
kukuriku
17:16 05.10.2010.

ma tresu se gache Udbasima..od Mesica..Loncara, Perkovica..na dalje....,a HDZ i tako mora \"preraditi\"-Stranku..ako zeli dobiti izbore..., iako je najvaznije stati Korupciji, Balkanskom mentalitetu i Samoupravljanju na rep..!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije