Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ganuli ih do suza

'Još sam u nevjerici': vlasnici tvrtke iz Kloštra radnicima darovali aute

Smart
Foto: Elijah van der Giessen/Wikimedia Commons
04.11.2018.
u 20:59

"Cilj nam je da i naši zaposlenici osjete ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata i pozicioniranje na tržištu"

Supružnici i vlasnici tvrtke Gigant u Kloštru Podravskom Ksenija i Vladimir Ćurić svojim su radnicima darovali automobile Smart i ganuli ih do suza, pišu 24 sata.

– Prošlo je mjesec dana otkad sam prvi put sjeo u poklonjeni Smart. I još sam u nevjerici. Vladimir i Ksenija divni su ljudi, puni razumijevanja za svakoga od nas. Radi li se o teškoćama pojedinca ili zajedničkom druženju, oni nam prijateljski pruže ruku. To treba cijeniti i zato sam sretan što sam dio tima koji ima veliko srce. Doslovce gigantsko – kaže Krunoslav Grabić, koji u Gigantu radi 20 godina.

Poklonjene Smartove voze i kolege Krunoslav Bartovčak i Ivan Vinković, također radnici u ovoj tvrtki koja se bavi PVC stolarijom. Vlasnici kažu da su željeli s radnicima podijeliti napredak u poslovanju.

– Cilj nam je da i naši zaposlenici osjete ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata i pozicioniranje na tržištu. Neki od njih s nama su već 20 godina, kad smo započeli proizvodnju PVC stolarije – kaže Vladimir Ćurić (50), a priču potvrđuje i pet godina mlađa supruga Ksenija.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 62

CA
capto a parva
21:52 04.11.2018.

Dobro se dobrim vraća

RA
Rad
21:34 04.11.2018.

PVC stolarija je izrazito unosna i tražena, prijatelj koji mi to radi je završio investiciju od pola milijuna eura bez lipe kredita. Četiri djelatnika, tajnica i on. Lijepo je kad se stvara i još ljepše podijeliti to sa svojim zaposlenicima!

TU
turbolet
22:15 04.11.2018.

Super, bravo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije