Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petrinja

Još jedna pečenjara u prostorima HEP-a: Google snimio kako radnici pripremaju odojka

28.06.2022.
u 10:12

Ekipa Google Streeta prošla je uz križanje Zagrebačke i Kupske ulice u Petrinji baš u trenutku kada su radnici HEP-a pripremali odojka za pečenjaru, puno skromniju nego su izgradili ove godine u Sisku.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci društvenim mrežama kružio video izgradnje velike pečenjare u krugu sisačkog HEP-a sada se širi niz fotografija sa Google Streeta, a koji pokazuju da su pečenjare uobičajene u HEP-ovim prostorima.

Naime, fotografije koje ovih dana kruže pokazuju prikaz Google Streeta u kojima se vidi kako u krugu HEP-a u Petrinji pripremaju odojka. Ekipa Google Streeta prošla je uz križanje Zagrebačke i Kupske ulice u Petrinji baš u trenutku kada su radnici HEP-a pripremali odojka za pečenjaru, puno skromniju nego su izgradili ove godine u Sisku.

Petrinjci s kojima smo razgovarali potvrđuju da je pečenjara tamo godinama.

 

Kao objašnjenje za sisačku pečenjaru HEP je u travnju priopćio : 

"U krugu objekta na dislociranoj lokaciji HEP ODS-a Elektre Sisak koji koriste terenske jedinice ne postoji adekvatan prostor koji 70 terenskih radnika mogu koristiti za dnevni odmor i konzumaciju obroka tijekom radnog vremena. Riječ je o radnicima koji već više od 15 mjeseci angažirano i odgovorno rade  na sanaciji šteta na elektroenergetskoj mreži nastalih u potresu u prosincu 2020. godine.". Inače,  snimke Google streeta iz Petrinje su, prema Googleu, iz studenog 2011., dakle davno prije potresa.

Ključne riječi

Komentara 13

LU
LudiAlen
11:51 28.06.2022.

Svi se dive googlu kako imaju kapsule za spavanje i ping pong stolove na poslu, microsoftu šta ima stolne nogomete i sobe za relaksaciju. A sad tu kod nas drk.re što se radnici i zaposlenici tu i tamo opuste i podruže i naprave roštilj ili okrenu neku živinu što je u duhu i tradiciji na našem podneblju. Neformalna organizacija i povezanost u poduzeću je vrlo bitan faktor i trebalo bi biti normalno, a ne da se tu svi čude ko pura dreku.

TO
Totititnjo
12:38 28.06.2022.

Inače Google je te slike objavio u rujnu 2011. godine! Sve pohvale autoru za profesionalno uređivanje slika u paintu!!

M9
M94
11:21 28.06.2022.

Ma hajde , pustite ljude na miru . Imamo mivećih briga u državi ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije