Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

Još jedan fizički sukob u Vukovaru

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL, ilustracija
21.02.2016.
u 16:22

20-godišnjak iz Vukovara je u alkoholiziranom stanju narušavao javni red i mir poslije čega je ubrzo, ispred ugostiteljskog objekta, došlo do fizičkog sukoba između njega i još dvojice mladića

Noćas je u Vukovaru došlo do još jednoga fizičkog sukoba mladih. Kako navodi policija 20-godišnjak iz Vukovara je u alkoholiziranom stanju narušavao javni red i mir poslije čega je ubrzo, ispred ugostiteljskog objekta,  došlo do fizičkog sukoba između njega i još dvojice mladića iz Vukovara u dobi od 19-godina.

Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja. Ovo je treći fizički sukob u Vukovaru u zadnjih tjedan dana. Najteži je onaj koji se dogodio u ranim jutarnjim satima kada su tri mladića srpske nacionalnosti pretukla 20-godišnjaka iz Vukovara. Nekoliko dana kasnije dvije osobe, 30-godišnjak iz Vukovara i 62-godišnjak iz Osijeka, fizički su napali Vukovarca. 

>>Ne želimo da slučaj našeg sina ode u politiku

>>Pupovac tvrdi da je jedini čin koji je imao bio onaj razvodnika u bivšoj JNA

Komentara 22

Avatar Idler 3
Idler 3
19:06 21.02.2016.

Nema više regiJona, nit Begeš više ni glavni grad, HR se okreće zapadu gdje joj je i mjesto pa počeli nekima popuštat ventili. Svidjelo im se il ne al morali se buju konačno navčit neke stvari !!!

LU
luzer96
19:15 21.02.2016.

Razbahatili se kordunaši i banijci

DO
dobarsavjet
20:06 21.02.2016.

Oni se nebave politikom, ali otrovne strelice Milorada Pupovca koje su uperene u sve što je hrvatsko je zabrinjavajuće. Njegovi istupi stvaraju haotično stanje, piše predsjednici, oglašavanje Nikolića, a sve u svrhu nacionalne netrpeljivosti koju on potencira, a u stvari je nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije