Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PR varke

Jeste li i vi lajkali stranicu 'Uživo iz zagrebačkih tramvaja'? Ona više ne postoji, postala je dio predizborne kampanje

slučajna država
Foto: Screenshot
02.11.2015.
u 11:49

Popularna stranica na kojoj su slučajni prolaznici dijelili fotografije koje su napravili u javnom prijevozu, promijenila je ime u "Uživo iz slučajne države"

Sjećate li se Facebook stranice "Uživo iz zagrebačkih tramvaja"? Ako ste i bili "fan" te stranice, sada više niste. Zapravo jeste, samo što se stranica ne zove više tako, nego je postala dio predizborne kampanje za parlamentarne izbore.

Popularna stranica na kojoj su slučajni prolaznici dijelili fotografije koje su napravili u javnom prijevozu, promijenila je ime u "Uživo iz slučajne države", piše Netokracija.

Stranica broji nešto manje od 100.000 lajkova, a većinu ih je zaradila kada je imala staro ime.

Iako prije nekoliko mjeseci nije bilo moguće samo tako mijenjati ime na Facebook stranicama, sada je to postalo puno lakše pa je više nego očito da su popularnu stranicu koja je javnost zabavljala šaljivim fotografijama iz tramvaja odlučili iskoristiti u predizborne svrhe. I još je više očito da iza nje ne stoji vladajuća koalicija jer su sve objave usmjerene protiv nje i premijera Zorana Milanovića.

>> Što sve proživljavamo u tramvajima? Prate li to u ZET-u?

Komentara 9

KA
kajinx
12:05 02.11.2015.

Jeste li i vi lajkali stranicu... Ne, u vrijeme smo šopingovali u fračize i itali stejkove, onda smo se reternali jer nam je rupturala tajre na kari.

Avatar imotska115
imotska115
12:29 02.11.2015.

Neznam kakav je to Hrvatski jezik, lajkali, sopingovali, i nisam razumio clanak. Halo VL. dali vi znate pisat na hevatskom jeziku ili sa ovakvim rijecima samo se sprdavate.

Avatar fijolica
fijolica
13:17 02.11.2015.

Idem vidjet stranicu :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije