Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆA U NESREĆI

Jednogodišnjak pao s 2. kata i završio u rukama prolaznice

Lovrić
Foto: Renato Branđolica
1/2
23.06.2013.
u 09:12

Dijete je ispuzalo iz stana i palo s požarnih stepenica. Iz usta mu je curila krv, no drugih ozljeda nije bilo

To se zove sreća u nesreći. Jednogodišnji dječak pao je s požarnih stepenica s drugog kata zgrade u New Yorku, no nije dotaknuo pločnik, već je završio u rukama učiteljice Cristine Torre, inače kćeri bivšeg menadžera New York Yankeesa Joea Torrea, piše CNN.

Torre je prolazila pokraj zgrade u Brooklynu kada je pogledala prema gore i vidjela dijete kako visi sa stepenica. Nazvala je 911 i stala ispod djeteta u slučaju da padne, što se na kraju i dogodilo.

- Dijete je bilo lako kao pero - rekla je Cristina Torre, dodajući kako je dijete plakalo, a iz usta mu je curila krv jer je vjerojatno na putu do njezinih ruku udarilo u nešto, no drugih ozljeda nije bilo.

Dječakov otac poslije se spustio i zagrljajem zahvalio Cristini. Mještani su je prozvali junakinjom, no roditelji malenog dječaka prošli su nešto lošije.

Policija je, naime, izvijestila kako je dijete uspjelo dopuzati do požarnih stepenica nakon što je pomaknulo komad kartona koji je prekrivao rupu pokraj klima-uređaja. Roditelji, koji su u to vrijeme spavali, optuženi su za ugrožavanje djeteta, a oduzeto im je troje djece koja su se nalazila u stanu. Istu je sudbinu doživio i jednogodišnjak nakon što je pušten iz bolnice.

>> Zagreb: Dijete palo sa stuba i teško se ozlijedilo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije