Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Sudar kod Vrpolja izazvao vozač automobila koji je u nesreći poginuo

dobar policijski auto U teskoj prometnoj nesreci koja se dogodila na drzavnoj cesti D-58 jedna je osoba smrtno stradala. U sudaru su sudjelovala dva osbna vozila. Policijski ocevid je u tijeku
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
14.06.2016.
u 15:12

U nesreći je poginuo 40-godišnjak, čije su mrtvo tijelo iz automobila izvukli pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava

Sudar automobila i tegljača rano jutros kod Vrpolja izazvao je 40-godišnji vozač koji je u nesreći poginuo, a koji je iz zasad neutvrđenih razloga prešao na suprotnu prometnu traku te nakon sudara sletio u kanal s jedne, a tegljač s druge strane ceste.

Brodsko-posavska policija izvijestila je da se nesreća dogodila oko 5,55 minuta na županijskoj cesti 4202, a očevidom je utvrđeno da se 40-godišnjak automobilom nije kretao obilježenom prometnom trakom, već je prešao na traku namijenjenu prometu vozila iz suprotnog smjera.

Tada se sudario s tegljačem s poluprikolicom kojim je upravljao 44-godišnji vozač. Automobil je pritom odbačen u kanal s jedne, a tegljač s druge strane ceste.

U nesreći je poginuo 40-godišnjak, čije su mrtvo tijelo iz automobila izvukli pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava Donji Andrijevci i Vrpolje, dok je 44-godišnji vozač tegljača lakše ozlijeđen.

Policija će o prometnoj nesreći dostaviti obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

>> Policija traga za odbjeglim vozačem koji je usmrtio mladića

>> Nepropisno pretjecao, sudario se, sletio u kanal i poginuo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije