Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Je li Milanović čovjek Kremlja ili samo brani hrvatske nacionalne interese? Odgovor je sada jasan

24.05.2022.
u 10:23

Iz vladajućih redova, ili od njihove garde, na Milanovića se upire prstom da je on "igrač Kremlja" u hrvatskoj politici. Dao je nekoliko izjava, nešto drukčijih od Plenkovićevih, a u pitanju ulaska Finske i Švedske u NATO postavio se kao zaštitnik Hrvata iz BiH, da provjeri udaljenost između Skandinavije i Balkana. Je li to dostatno da hrvatskom prijatelju Viktoru Orbánu oduzme aureolu najvećeg putinovca među europskim državnicima?

Komentara 64

TM
trade_mark
11:31 24.05.2022.

nije on ni putinovac ni bosanac. on samo brine za svoj drugi mandat. čovjek kojega nije bilo briga za hrvate u BiH dok je bio premijer sad odjednom ima renesansu svijesti i postao je gorljivi zagovornik prava hrvata u BiH. ajde molim te, on samo govori ono što desničari žele čuti a kako bi pridobio njihove glasove na sljedećim izborima, dok zadržava neki balans prema ostatku društva. možda radi i na tome da ih pridobije u nastojanjima demontaže hadezea... to mu jedino mogu prihvatiti kao ispravnu agendu.

TO
tolitol
11:01 24.05.2022.

Milanović nije niti kremaljski čovjek niti je zaštitnik hrvatskih interesa. Ako je zaštitnik ičega, tada je to svojih osobnih interesa. Zna da bez nekoliko stotina tisuća "suverenističkih" glasova ništa od drugog mandata. Izletio se s pomilovanjem udb.aške dvojke pa sad radi cirkus oko Švedske i Finske. Vrlo dobro zna da ništa neće postići, osim što će narušiti ugled zemlje. Dok god bude dostatno naivaca među biračima bit će i ovakvog cirkusa.

DU
Deleted user
10:42 24.05.2022.

Da se ne zaboravi - Milanović se (samo)formirao u današnjoj žestini izričaja nakon što je medijski identificiran kao redovit zalaznik u klub u Slovenskoj 9, gdje je Dragan Kovačević, dakle lik koji je svojedobno bio kandidat i za šefa SDP, vodio neki ljevičarsko-korupcionaški šank, iza kojeg je stajao brojač novca, nalik narko boss-evima. I kad su, uz ostale lijeve novinare, glumce i ine, otkrili da je tamo jedna od zvijezda za šankom bio i Milanović - e onda je uslijedio strahovit val napada iz pravca Milanović na sve "što se miče", bilo lijevi, desni, uglavnom tenkovskom silinom je prorešetao sve i sva na našoj političkoj sceni. I tako je rođena (krajnje desna) legenda o zagovorniku Hrvata u BiH itd. itd. Rojs mu skida (generalsku) kapu... Fan club, čl. iskaznica br. 1!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?