Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUVALA GA INTERVENTNA

Javio se čovjek koji je pobjegao policajcima na Rebru: 'Nisam Srđan Mlađan, neću se predati'

Zagreb: Ivo Sanader u pravosudnom kombiju dovezen na Rebro
Goran Stanzl/PIXSELL
06.03.2023.
u 12:58

Bjegunac je ispričao i detalje bijega iz zagrebačke bolnice, navodeći kako je dan prije bijega bio uhićen u Varaždinu s 3.8 promila alkohola u krvi u automobilu

Nakon što je policija objavila kako traži 42-godišnjaka koji je prošlog tjedna pobjegao iz KBC-a Zagreb dok je bio pod njihovom nadzoru, brzo su demantirali da se radi o višestrukom ubojici Srđanu Mlađanu. 42-godišnjaka se sumnjički za više kaznenih djeca vezanih uz imovinske delikte, a sada je za 24sata poručio kako se ''ne planira predati''. 

- Dobar dan, ja sam Srđan Martinović i pobjegao sam iz bolnice na Rebru gdje su me čuvali interventni policajci. Nemam veze sa Srđanom Mlađanom - poručio je muškarac. 

Za list je ispričao i detalje bijega iz zagrebačke bolnice, navodeći kako je dan prije bijega bio uhićen u Varaždinu s 3.8 promila alkohola u krvi u automobilu. ''Zadržali su me 12 sati na triježnjenju. Prebacili su me u Zagreb i u policijsku postaju i tamo sam progutao tri žileta. Prebacili su me u bolnicu Rebro gdje sam bio dva dana. Pišu da sam pobjegao iz prizemlja, to nije istina, skočio sam s drugog kata i strgane su mi obje noge. Oporavljam se i bježim'', kazao je. 

''Neću se predati. Zašto? Pa ne ide mi se u zatvor više, nikad više. Izašao sam prije tri mjeseca na slobodu. Ne bih išao više u zatvor taman da me netko ubija'', dodao je. Ponovio je kako on nije Srđan Mlađan, iako su pacijenti toga dana u bolnici strahovali kako se radi o njemu, a smatra kako ga ''nevinog žele strpati u zatvor''.

''Nisam ja Srđan Mlađan, s njim nemam veze i nije bilo nikakve panike u bolnici. Iskoristio sam trenutak kad policajci nisu bili u sobi i pobjegao sam. Sve za što me terete je laž, dodijelili su mi nekakvu odvjetnicu po službenoj dužnosti, sve je namješteno. Nevin sam. U bijegu sam, normalno da jesam. Neću se predati da dođu ne znam ni ja šta'', dodao je muškarac. 

>> VIDEO Afera Ribar: Sinovčiću dvije godine i osam mjeseci zatvora, ocu ministra Erlića rad za opće dobro

Komentara 3

DU
Deleted user
13:45 06.03.2023.

Ovaj je neuništiv. Progutao tri žileta, skočio s drugog kata, slomljenih nogu pobjegao interventnoj policiji... I sve to dok se oporavljao od trovanja alkoholom !

ZU
Zujim
16:24 06.03.2023.

Znate da su svi zatvorenici nevini? Niti jedan nije nikada priznao, uvijek je sustav taj koji im je smjestio, a oni nevina umiljata janjad....

SI
siny
15:28 06.03.2023.

Kaze da je nevin, samo sto je imao 3.8 promila u krvi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije