Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE BJEGUNCA

Iz bolnice pobjegao zatvorenik, policija demantirala glasine da je to bio Srđan Mlađan

Uhićen uhićenje lisice priveden privođenje zločinac lopov razbojnik
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
03.03.2023.
u 16:13

Pobjegao je 42-godišnjak uhićen zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela vezanih uz imovinske delikte, zbog čega je i priveden u IV. policijsku postaju

Policiji je pobjegao 42-godišnjak koji je pod nadzorom u srijedu doveden u KBC Zagreb. Radi se o osobi uhićenoj zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela vezanih uz imovinske delikte, zbog čega je i priveden u IV. policijsku postaju. Nakon što se pokazalo da mu treba liječnička pomoć, prevezen je u KBC na liječenje i hospitaliziran.

Uspio je pobjeći jučer u jutarnjim satima, a danas je informacija o bijegu procurila u javnost. Čak su se pojavile dezinformacije da se radi i višestrukom ubojici Srđanu Mlađanu, no policija je to opovrgnula. Zbog dolaska liječnika u vizitu po njihovoj uputi policijski službenik se nalazio u hodniku ispred bolesničke sobe, rekli su u PU zagrebačkoj koja traži bjegunca.

>> Sve o skupocjenom Mercedesu koji je ukraden umirovljeniku: Vrijedi od 200 do 300 tisuća eura

Ključne riječi

Komentara 3

BL
bloom
17:20 03.03.2023.

Ti si prvi čovjek koji je uspio u jednoj riječi napraviti tri gramatičke greške..

JU
juratura
16:44 03.03.2023.

Ne boj te se, Srdjan Mladjan izlazi 2025 na slobodu, a do tad odmarajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije