Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPLAVE I METEOTSUNAMIJI

Jadranu prijete opasni plimni valovi, Stradun u posebnoj opasnosti, prvi na udaru Neretva i Ravni Kotari

18.10.2022.
u 14:12

Sve to nisu neke nove pojave, one se bilježe već desetljećima, ali zbog globalnog zatopljenja dovodit će do poplava koje će postajati sve češće i opasnije jer se i razina mora podiže. U posljednjih stotinjak godina globalna mora su 'narasla' za nešto više od 20 centimetara.

Komentara 8

5S
505.scrtom
15:09 18.10.2022.

treba što prije podić visoke zidove, pogotovo na istoku, horde divljaka stižu

HO
Homophob
15:26 21.10.2022.

Ovo opisano u clanku je fenomeni koji se zovu stige! postoje zapisi i mjereni podaci o stigama u Bakarskom zaljevu iz 1872 godine kada je stiga od ranog jutra do iza podne plavila nekoliko puta i amplituda vala je bila preko 6 metara.. U kucama blize razini mora voda je poplavila sve do prvog kata. Fenomeni su registrirani i u Malostonskom tjesnacu, Korculi i Orebicu. Nezgodno je sto ljudi tada nisu imali mobilne pametne telefone pa zabiljezili i fotografirali "katastrofu" izazvanu izgaranjem "fosilnih" goriva u velikim automobilima. Na internetu mozete naci stigu u Metkovicima prije nekoliko godina.

MI
Mikis
15:55 18.10.2022.

kako je Dubai napravio od pjeska iz dna uz malo betona otoke palme i svijeta sa visokokatnicama , tako trebaju sve sredozemne zemlje zatvorit giblatarska vrata i nema poplave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?